• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
Inspiratie voor de juiste koffie in jouw (horeca)zaak

Alles over koffie

Zowel in de horeca als thuis wordt steeds bewuster genoten van de goede smaak van koffie. Sligro biedt alle mogelijkheden voor de juiste koffie, op ieder moment van de dag:

  • Een compleet assortiment koffiebonen en koffiemachines
  • Laat je inspireren door koffietrends- en ons assortiment 'Koffie to go disposables'
  • Smaakprofiel keuzetool: kies de juiste boonsterkte voor jouw zaak

Onze uitgelichte koffiemerken

Van de juiste boonsterkte tot het suikertje wat bij de koffie wordt geserveerd. Sligro heeft voor iedere vraag een passend concept. Ga je voor een luxe uitstraling, of voor 'gewoon' een goede kop koffie? Er zijn tal van mogelijkheden! 

Complete koffiebeleving

Koffiemachines

Huur of koop een koffiemachine met of zonder onderhouds- en koffiecontract. Keuze uit een breed assortiment aan koffiemerken, mits je de koffie bij Sligro afneemt. Met ons Melitta-verhuurconcept bereid je de koffie zoals je het wilt.

Perfect serve

Neem je gasten mee in de ultieme koffiebeleving. Van de koffieboon tot het schoteltje en van de suiker tot het lepeltje. Sligro biedt een uitgebreid assortiment om de perfect serve op tafel te zetten voor jouw gasten!

Koffie kopen voor jouw zaak?

Er zijn zoveel espressobonen te verkrijgen, maar welk koffieconcept past nu het beste bij jouw zaak? Onze accountmanagers kunnen je hier perfect bij helpen. 

De smaak van koffie

Sligro heeft verschillende melanges bonen. De smaak is krachtiger naarmate de boon langer is gebrand. Dit staat met bonenicoontjes aangegeven. In de ochtend kies je meestal voor een zachtere melange. Voor een cappuccino of koffie na het diner gebruik je juist een krachtige variant.

Koffie horecaconcepten

Koffie to go

Je kan direct je omzet verhogen door ook 'koffie to go' te verkopen. Denk hierbij ook aan passende (en instagrammable) presentatie in een disposable. Sligro heeft een ruim assortiment van disposables, van 'basis' koffie bekers tot 'high end' voor iedere zaak.

×

“Het geheim van goede koffie begint bij de kwaliteit van de boon en de kennis van de brander”, vertelt, meesterbrander Wim Claes van The JAVA Coffee Company in het Belgische Rotselaar. Bij het ruim negentig jaar oude familiebedrijf wordt de koffie met moderne middelen op ambachtelijke wijze gebrand om tot het beste resultaat te komen.

Uitgelicht assortiment

Koffietrainingen

De ultieme koffiebeleving

Of je nu gaat voor baristatraining 'latte art' of  'koffiebeleving', met de trainingen in ZiN inspiratielab ben jij goed op de hoogte om de juiste koffiebeleving in jouw zaak neer te zetten.