• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Tapas borrelplanken

Met een borrelplank kan je alle kanten op. Laat jouw gasten genieten van een heerlijke, rijke bruschettaplank met Jamón Ibérico, radicchio met vijgen, asperges en wagyu. Of serveer een plank met daarop het allerbeste wat de zee te bieden heeft: vismousse, garnalen, oesters, mosselen en zalmhaas. 

Borrelplank vlees

Borrelen in de zomerzon met een heerlijke tapasplank vol antipasti. Sligro heeft een uitgebreid assortiment vleeswaren van topkwaliteit. Onze medewerkers helpen je graag bij het samenstellen van de perfecte borrelplank.

Suggesties vleesplank

  • Pesto van dragon, kervel en walnoot. Heerlijk bij geroosterde ciabatta met gerookte wagyu-beef.
  • Asperges: Witte asperges met gele paprika en citroenmayonaise met citroenrasp. Gaat perfect samen met mortadella.
  • Radicchio & vijgen: Radicchiosalade met verse vijgen. Lekker met rauwe ham.
  • Jamón Ibérico: Repen Jamón Ibérico met gemarineerde geroosterde rode paprika, afgetopt met verse oregano.

Borrelplank vis

Het uitgebreide assortiment van verspartner SmitVis bevat alle zilte zaligheden om van je borrelplank een echte eyecatcher te maken. We helpen je graag bij het maken van een smakelijke selectie.

Suggesties visplank

  • Vismousse van blokjes gekookte rode biet, gemengd met gerookte makreel, crème fraîche en fijngehakte kappertjes. 
  • In knoflookolie gemarineerde gamba’s, geroosterde maïskorrels en een likje mayonaise aangemaakt met gele kerrie.
  • Kruidenroomkaas met avocadoplakken, verse garnaaltjes, besprenkeld met limoensap en afgetopt met verse koriander.
  • Halve gekookte mosselen en geopende (platte) oesters met in elk een plukje dulse-salade (vers paars zeewier).

Borrelplank wild

Vanaf september komt wild volop ‘in het seizoen’ en kun je genieten van robuuste najaarssmaken. Denk hierbij eens verder dan de standaard menugangen; maar ga voor een heerlijke hunters platter. 

Borrelplank vegatarisch

Met kaaskroketjes, crudités van kleurrijke groenten, flatbread met bijpassende dippers en gevulde peppadews op een vega borrelplank is het puur genieten voor je gasten.

Variaties op de borrelplank

Door je kant-en-klare hapjes op een bijzondere manier te presenteren, laat je op een eenvoudige manier een verpletterende indruk achter bij je gasten.

Serveer je hapjes eens in een eigen potje in plaats van op de traditionele borrelplank. Ga voor kant-en-klaar gemak of maak een heerlijke jarcuterie met burrata. 

Eenpersoonsplankjes

Zet de tafel vol met eenpersoonsplankjes en creëer een bont gezelschap. Maak het jezelf makkelijk en vul de plankjes met ons uitgebreide assortiment kant-en-klare hapjes.  

Deze gevulde houtpapieren cones zijn perfect om te serveren bij de borrel. Vul ze met Engelse kazen, de lekkerste charcuterie of ga voor een vegetarische mix. 

Buffet- en tapasplanken

Creëer een mooie, verzorgde uitstraling op tafel met de houten buffetplanken van ServTrends of Twents Hout. De ultieme vorm van shared dining. Gebruik het 80 cm model met schaaltjes en bakjes voor een onderscheidende presentatie van barfood. Of richt de 120cm plank in voor grote groepen en serveer alles in één keer uit. Sfeervol, snel én handig!

Schaaltjes en kommetjes

Combineer eenvoudig met de melamine schaaltjes van Truyts. Melamine staat er om bekend dat het onbreekbaar en krasvast is. Verkrijgbaar in twee handige vormen; vierkant en rechthoekig. Zo ben je flexibel in het vullen van het buffetplateau en kun je met de drie formaten plateaus je concept eenvoudig aanpassen aan de grootte van de groep.