• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Chaud Devant

FEEL GOOD

Bewuste keuzes, we proberen ze allemaal te maken. Je gasten zoeken steeds meer naar vegetarische en veganistische gerechten op de kaart. En jij maakt hun keuzes makkelijker door je menu te verduurzamen én minder te verspillen. Ook bij CHAUD DEVANT zijn we bezig om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en onze collecties te verduurzamen. Om het vinden van deze eco-vriendelijke items een stuk makkelijker voor je te maken, hebben we het FEEL GOOD label in het leven geroepen.

Een artikel krijgt het FEEL GOOD label als minstens 30% van het materiaal in onze ogen duurzaam is (recycled polyester en/of recycled katoen en/of organic katoen en/of Tencel)

Chaud Devant

CHAUD DEVANT is specialist in horecakleding. Gedreven door liefde voor gastvrijheid en ruim 25 jaar ervaring in het vak weten zij als geen ander hoe belangrijk ‘goede’ horecakleding is voor koks, de keukenbrigade en de bediening. Ze weten wat er speelt op de werkvloer en wat horecaprofessionals verlangen en verwachten van hun werkkleding. Dankzij scherp oog voor detail, gevoel voor stijl en kennis van de zware omstandigheden kan CHAUD DEVANT elke horecaprofessional stijlvol laten uitblinken op de werkvloer. 

Er wordt met zorg, aandacht en liefde gewerkt aan ieder product. Naast professionele kokskleding voor dames en heren biedt CHAUD DEVANT koksbuizen, sloven, koksmutsen, horecaschoenen en praktische accessoires voor in de keuken. De kokskleding van CHAUD DEVANT is online te koop bij Sligro.nl.