• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Monin

Ons assortiment / Populaire categorieën

Monin Fresh Lemonades

zorgen voor extra marge en beleving. De terrastrend voor de horeca.

Verras je gasten met Monin Fresh Lemonades!

Fresh Lemonades is een trend die zich de afgelopen jaren succesvol heeft bewezen en blijft groeien! Verras jezelf, maar vooral je gasten met smaakvolle en opvallende Fresh Lemonades creaties! In een handomdraai tover je gewoon water met toevoeging van MONIN Cloudy Lemonade en MONIN siroop of Le fruit de MONIN om tot een heerlijk verfrissend drankje. Een mooi product met hoge marge. Zo bespaar je tijd achter de bar en verras je je gasten met eens iets anders dan een reguliere frisdrank. Garneer jouw home made fresh lemonade met wat fruit voor het perfecte WOW- effect. Niet alleen mooi om naar te kijken maar ook heerlijk om van te genieten. 

Zo maak je de Fresh Lemonades en Iced coffee

Watermelon Royal

Lemon Iced Tea

Passion Sensation

Iced Coffee

Uitgelicht assortiment

Pak uit voor je gasten met deze producten

Extra categorieën

Zo installeer je de Monin Pomp

Highballs maak je zo

Recept inspiratie

Een frisse en fruitige trend

Als er één fruitige trend is in de horeca dan is het wel die van fresh lemonades. Gasten hebben behoefte aan frisse, fruitige drankjes. Voor de horecaondernemer een uitgelezen kans om te experimenteren met een keur aan verrassende smaken. En dat met een hoge marge! Met MONIN maak je die trendy fruitdrankjes heel erg makkelijk en super snel. In een handomdraai tover je gewoon water met Cloudy Lemonade en een kneepje Le Fruit om tot een heerlijk verfrissend drankje. Dat bespaart tijd achter de bar én je verrast je gasten eenvoudig met eens iets anders dan een reguliere frisdrank. Garneer je het drankje ook nog eens met wat fruit, dan zorg je gegarandeerd voor een echt woweffect. 

Monin is met 200 natuurlijke siropen, sauzen, likeuren, concentraten en purees een vertrouwd merk voor horecaprofessionals. De purees onder de noemer Le Fruit de Monin lenen zich behalve in fresh lemonades voor eindeloos veel toepasingen. Alle smaken bestaan uit minimaal 50% echt fruit en natuurlijke suikers. Door nauwkeurige en duurzame sourcing heeft elk product jaarrond dezelfde hoge kwaliteit, smaak en textuur.