• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
Nieuw, eigen merk

Mr. Mex

Een nieuw eigen merk met een breed assortiment aan tortilla wraps, nacho's, en dipsauzen. De perfecte basis om de allerlekkerste recepten te maken. En dat voor de allerbeste prijs!

De allerbeste keuze


Of je nou een typisch Mexicaans gerecht maakt, een heerlijke wrap voor op je lunchkaart of een nachoschotel voor op je terrasmenu. Mr. Mex is voor jou de beste keuze!

✔ Aantrekkelijk alternatief voor een scherpe prijs
✔ Kwalitatief hoogwaardig assortiment
✔ Makkelijke margemaker voor elk menu

Mr. Mex is exclusief verkrijgbaar bij Sligro. 

Beste kwaliteit, beste prijs

Nacho's en wraps veroveren Nederland. Als ondernemer wil jij het beste voor jouw klanten: producten met de beste kwaliteit. Door de overstap te maken naar Mr. Mex bespaar je gemakkelijk geld. 

Het assortiment

Het uitgebreide assortiment van Mr. Mex bestaat uit diverse soorten en formaten tortilla wraps, twee soorten nacho chips en vier verschillende dipsauzen. Zodat jij eindeloos kan variëren en combineren. Kies bijvoorbeeld voor een volkoren wrap of de bieten variant. De dipsauzen zijn in twee formaten verkrijgbaar: 300 gram en 2050 gram. Ideaal voor iedere foodprofessional. 

Wrap & roll

De Mr. Mex tortilla (groente)wraps zijn de perfecte basis om de allerlekkerste recepten mee te maken. Denk aan een bietenwrap met zalm, een wortelwrap met baba anoush of een goed gevulde chicken quesadilla. Volop mogelijkheden voor een echte margepakker op je kaart. 

Muchos Nacho's

Waar de meeste nacho chips gemaakt zijn van maismeel, zijn de nacho's van Mr. Mex gemaakt op basis van verse maiskorrels. En dat proef je: het maakt de chips extra lekker en krokant. Onmisbaar op elke kaart. Vergezeld met een heerlijke cheesedip, romige guacamole of een hete salsa. Laat je inspireren!


 

Een greep uit het Mr. Mex assortiment


 

Mr. Mex is exclusief verkrijgbaar bij Sligro

Voordelen exclusieve merken


 Kwalitatief gelijk aan of beter dan het A-merk
Gemiddeld 25% voordeliger
✔ Speciaal ontwikkeld voor de foodprofessional

Alle artikelen zijn herkenbaar aan het exclusief verkrijgbaar logo