Alle oplossingen van Slim ondernemen

We willen dat jij als professional in food uitblinkt in wat je doet. Ons doel? Jou écht vooruit helpen, zodat je het maximale uit je onderneming haalt. Daarom bieden we slimme samenwerkingen en oplossingen aan. Van een mooie omzet tot blije gasten en van duurzaam ondernemen tot zo laag mogelijke kosten. Dat doen we zowel door onze unieke Sligro-oplossingen als met oplossingen via onze partners (deze zijn te herkennen aan het label Sligro’s keuze). Door de samenwerkingen met deze partners, kan jij exclusief als Sligro-klant profiteren van de scherpste deals. 

Ontdek alle oplossingen voor...

... meer rendement

Meer rendement

Slim ondernemen is slim kijken naar je kosten, omzet en marges. Door Sligro's unieke oplossingen en onze partners, helpt Sligro je meer rendement uit jouw zaak te halen. Ontdek hier alle Slimme Oplossingen voor meer rendement. 

 

 

... een efficiënte bedrijfsvoering

Efficiënte bedijfsvoering

Sommige operationele zaken zijn niet leuker te maken, maar met de partners van Sligro's Keuze wél makkelijker en goedkoper. Van hygiëne, zakelijk tanken tot aan ongediertebestrijding. Ontdek hier alle Slimme Oplossingen. 

 

... personeel te vinden en te binden

Goed personeel

De juiste mensen vinden, binden, behouden, managen én ontzorgen is een kunst. Met de slimme oplossingen van Sligro zorg je voor een gemotiveerd, talentvol team voor jouw zaak. Ga direct aan de slag!
Ontdek hier alle oplossingen voor goed personeel.

 

 

... loyale gasten

Loyale gasten

Loyale gasten zijn de sleutel tot succes voor elke horecaonderneming. Hoe bouw je een sterke band met je gasten op? Met de slimme oplossingen van Sligro zorg je voor gasten die vaker terugkomen én meer besteden. Ontdek alle slimme oplossingen hier.

 

 

... duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen

Een duurzame bedrijfsvoering is een cruciale factor voor succes: je creëert niet alleen een positief merkimago, maar je draagt ook bij aan een betere wereld. Alle aspecten van je bedrijfsvoering bieden kansen om te verduurzamen. Met onze slimme oplossingen helpen we je op weg naar een duurzamere onderneming. 

Haal alles uit je zaak

Sligro wil jou als ondernemer in food onbezorgd en slim laten ondernemen. Dat doen we door oplossingen aan te bieden voor jouw grootste uitdagingen.