Meer halen uit bezorgen of afhalen

Bied jij jouw gerechten al aan via bezorging of afhalen, maar wil je dit efficiënter en winstgevender doen? Sligro biedt tal van oplossingen waarmee je tijd bespaart, de kwaliteit van je gerecht verbetert en je omzet een boost geeft.

Ontdek op welke vlakken jij je bezorging kunt verbeteren en zo meer bezorgomzet genereren.

Geef je bezorging een boost

Slimmer bezorgen of afhalen

Besteed keukenhandelingen uit

Wil je meer gerechten bereiden met je huidige keukenteam of kamp je met een personeelstekort waardoor het lastig is om aan de vraag te voldoen? Tijdbesparing is het sleutelwoord: beperk je handelingen zonder op kwaliteit in te leveren. Ontdek slimme componenten als kwalitatief hoogwaardige sauzen, soepen en vlees- en groentebereidingen. Of ga voor nog meer gemak en vertrouw de bereiding (deels) toe aan Culivers, de grootste dark kitchen van Nederland.

Verbeter je online menuprestatie

Hoe uitgebreid en gedetailleerd is jouw bezorgmenu? Besef dat je gast online minder geduld heeft en snel wil kunnen bestellen. Kies voor een bestelplatform die dat mogelijk maakt: verdeel je menu in in overzichtelijke (klikbare) categorieën, presenteer favorieten als eerste en plaats minder belangrijke producten verder naar onderen. Maak verder de keuze niet té groot. Een compacter bezorgmenu is overzichtelijker voor je gast en werkt efficiënter voor jouw team. Je kunt dan namelijk gerichter inkopen en voorbereiden.

Vergroot je zichtbaarheid

Meer zichtbaarheid online, onderweg én aan huis zorgt voor meer dan alleen naamsbekendheid. Presenteer je zaak of bezorgdienst als merk en toon jouw logo en huisstijl op zoveel mogelijk plaatsen. Daarmee bouw je aan een merkbeleving die mensen herinneren, waartoe ze zich aangetrokken voelen en waardoor ze eerder (opnieuw) bij jou bestellen.

Neem je verpakkingen onder de loep

Gasttevredenheid valt of staat grotendeels met de juiste verpakking. Een te koud, te warm of verschoven gerecht kan zorgen voor een ontevreden gast, die niet nog eens bij je bestelt. Bij Sligro vind je tal van bezorgsystemen, verpakkingen en disposables die aansluiten bij jouw behoefte. En waarmee je ook voldoet aan SUP-wetgeving.

Laat je medewerkers uitblinken

Verbeter je personeelsmanagement en haal zo meer uit je team. Jij weet uit ervaring wat jouw gasten belangrijk vinden en welke methoden voor jouw team werken. Kies op basis daarvan de beste digitale oplossing voor jouw bedrijf. Van onboarding voor nieuwe medewerkers, trainingen voor doorontwikkeling van je huidige team tot handige checklisten die elke medewerker laten uitblinken. Zodat je medewerkers plezier hebben én houden in hun werk.