• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Nieuw personeel vinden?

Werving & selectie via One People Services

Ben je op zoek naar nieuwe medewerkers? Bespaar jezelf veel tijd en frustratie en laat de recruiters van One People Services vanuit hun regionale en landelijke netwerk de beste kandidaten voor je selecteren.  

Het uitbesteden van werving en selectie aan One levert je veel voordeel op:  

✔ Vind sneller nieuwe, goede medewerkers 
✔ Bespaar jezelf veel tijd in het selectieproces 
✔ Verklein de kans op een mismatch
✔ Profiteer van scherpe all-in tarieven
✔ Ontvang extra korting via Sligro

Ervaar jij personeelstekort?

De kwaliteit van je zaak staat of valt met je medewerkers. Maar hoe vind je goede medewerkers, als er zo'n groot personeelstekort is? Onderzoek van FSIN en Group 7 toont aan dat 63% van de horecaondernemers met een gebrek aan personeel kampt.

Goede nieuwe medewerkers vinden kost veel tijd. Want hoe bereik je meteen de juiste personen? De kans op een verkeerde match of vroegtijdige afhakers is aanwezig. One People Services doet de werving en (voor)selectie voor jou. Hierdoor bespaar jij tijd, en hoef je alleen gesprekken te voeren met écht geschikte kandidaten.

Waarom werving & selectie via One People Services?

Vind snel de beste match

Snel de juiste kandidaat aannemen, zondat dat het je extra tijd en moeite kost? Schakel de recruiters van One in om jouw niewe medewerker te vinden. Ze brengen in kaart wie nodig hebt, gaan op zoek en selecteren de beste kandidaat voor jouw locatie. Zo ben je zeker van de beste match.

Volledige ontzorging

One neemt de volledige zoektocht naar personeel uit handen en selecteert voor jou de beste kandidaten. Je vaste contactpersoon houdt je continu op de hoogte van de status. Jij focust je intussen volledig en zonder zorgen op jouw werk.

Landelijk én lokaal netwerk

Door werving en selectie uit te besteden aan One, profiteer je van een groot landelijk én lokaal netwerk van ruim 400 recruiters. Zo heb je altijd toegang tot de beste kandidaten in je regio: van stad tot dorp. Oók tot kandidaten met specialistische kennis.

Laagste prijs via Sligro

Je ontvangt een heldere offerte met een vast tarief en zónder onverwachte extra kosten. Je betaalt 50% van de factuur op het moment dat je het contract tekent. De andere 50% betaal je pas zodra je nieuwe medewerker door de eerste maand proeftijd is. Toch niet zo'n goede match? Dan vervalt 50% van de factuur. En dankzij het partnerschap met Sligro profiteer je altijd van het laagste tarief.

Vind jouw nieuwe medewerker in 4 stappen

Stap 1. Verkenning
One vraagt het functieprofiel op, interviewt jou of je (HR-)manager en bezoekt indien nodig het bedrijf.

Stap 2. Werving
Vervolgens optimaliseert One het functieprofiel en plaatst de vacature online. Daarnaast wordt de zoektocht actief gestart door recruiters en wordt het netwerk van One ingezet.

Stap 3. Selectie
Na de werving worden de juiste profielen geselecteerd en diverse kandidaten geïnterviewd. Geschikte kandidaten worden vervolgens voorgesteld aan jou.

Stap 4. De match
Is er een match? Gefeliciteerd! One stelt de contracten op (volgens de cao's) en helpt jullie samen op weg naar een soepele start.

Snel de beste match vinden: hoe doet One dat?

One beschikt over meer dan 400 aangesloten intermediairs die helpen meezoeken naar kandidaten voor jouw vacatures. Dit zijn zowel landelijke partijen als regionale specialisten. Zo kunnen ze zowel landelijk als lokaal werven. Oók voor specialistische functies waarbij de juiste kandidaat hele specifieke kennis nodig heeft. 

Daarnaast gebruiken ze slimme recruitmentsoftware. Hiermee krijgen ze direct meldingen als kandidaten zoeken op vacatureplatformen als LinkedIn, Jobbird, Nationale Vacaturebank, DeBanenSite, Techniekwerkt, Werk.nl en Intermediair. Zo kunnen ze snel schakelen. Niet veel uitzendbureaus gebruiken deze software, daardoor worden geschikte kandidaten vaak als eerst bereikt.

Ontdek wat One People Services voor jou kan betekenen.

Veelgestelde vragen

Een gezond horecabedrijf bestaat tegenwoordig vaak uit teams van vaste medewerkers en uitzendkrachten. De vaste medewerkers vormen een stabiel fundament. De flexibele schil daar omheen beperkt je risico’s én zorgt ervoor dat je kunt op- en afschalen wanneer dat nodig is. 

One People Services is een fullservice HR-bureau dat je helpt om hierin een gezonde balans te creëren. One kan de werving en selectie voor je doen voor vaste medewerkers. Én je kunt personeel inschakelen via One, waarbij One het werkgeverschap van je overneemt. One regelt dan alles voor je van a tot z en draagt het werkgeversrisico, bijvoorbeeld bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. Jij schaalt flexibel op en af en betaalt alleen de gewenste uren. Na 1040 gewerkte uren kun je de medewerker kosteloos overnemen. Hier lees je meer over flexibel personeel via One

Werving en selectie is erop gericht om nieuwe medewerkers voor je te vinden, die je vervolgens zelf in dienst neemt. Daar horen inderdaad werkgeversrisico’s bij rondom ziekte, verzuim en ontslag. Wil  je liever een flexibele schil medewerkers waarbij het werkgeversrisico niet bij jou ligt? Overweeg dan om het werkgeverschap uit te besteden aan One People Services. Daarbij draagt One alle werkgeversrisico’s. Dat biedt flexibiliteit voor jou, en zekerheid voor je medewerkers. Hier lees je meer over Flexibel Personeel via One en Sligro

 

Samenwerken met One is ideaal als je regelmatig nieuwe medewerkers zoekt. Hier is geen minimaal aantal vacatures aan verbonden. Wel zien we dat bedrijven die meerdere (soortgelijke) vacatures hebben in verschillende regio’s, het meeste voordeel hebben van de werving-en-selectiediensten van One People Services. Zij kunnen dan namelijk met één contactpunt voor meerdere locaties vacatures vervullen. Denk aan medewerkers voor in de catering, bediening en de keuken. Voor héle grote partijen met veel vacatures kan One zelfs content op locatie genereren om ook te werven via social media.  

Op het moment dat de overeenkomst tussen jou en de nieuwe werknemer wordt getekend, betaal je 50% van de vooraf afgesproken werving & selectie-vergoeding. De overige 50% factureert One pas na 1 maand proefdraaien. Mocht na deze proeftijd blijken dat jij of de de werknemer niet samen verder wilt, dan komt 50% van de factuur te vervallen. 

Sligro heeft speciale afspraken gemaakt met One People Services. Regel je dit via Sligro, dan profiteer je altijd van het allerscherpste tarief. Zo vind je snel en extra voordelig je nieuwe medewerker.

Ook interessant voor jou?

Geïnteresseerd in het vinden van personeel? Dan zijn de volgende onderwerpen wellicht ook interessant voor jou.