• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Vogeloverlast bestrijden

Vogels - zoals duiven, meeuwen en spreeuwen - kunnen rond jouw zaak voor de nodige hinder zorgen. Ze veroorzaken onder andere geluidsoverlast, laten hun uitwerpselen achter en het geeft een onhygiënische uitstraling. 
Los jouw vogelproblemen op met onze partner EWS Group.

Bestrijd effectief vogeloverlast

✔ Snelle bestrijding van vogeloverlast
✔ Vakkundige beheersing van overlast door vogels zoals duiven, meeuwen en spreeuwen
✔ Dier- en milieuvriendelijke oplossingen
✔ Maatwerk; iedere situatie vraagt om een andere oplossing
✔ Inkoopvoordeel via Sligro: 10% korting op vogelwering via EWS Group, geen opstartkosten en een vrijblijvende inspectie en risicoanalyse

Passende oplossing voor alle soorten vogels

Overlast door vogels

Heb je overlast door vogels? Daar kom je helaas niet zo eenvoudig vanaf. Vaak worden ze gevoerd door gasten, waardoor deze ongewenste dieren terug blijven komen. Naast de geluids- en stankoverlast kunnen bijvoorbeeld duiven en meeuwen ook ziekteverwekkers overdragen op mensen en vormen ze zo een gezondheidsrisico.
Daarnaast tast vogelontlasting gebouwen aan en verstopt het afvoeren en dakgoten. Hoewel het relatief onschuldig lijkt, kan het dus grote problemen veroorzaken.

Overlast zelf bestrijden?

Doordat vogels die in het wild leven worden beschermd door de flora- en faunawet is ‘bestrijding’ voor veel ondernemers een uitdaging. Vogels mogen niet worden gedood en het beschadigen of leeghalen van nesten is ook verboden. Een expert aansluiten om vogelproblemen op te lossen en te voorkomen in de toekomst, is daarom vaak de enige oplossing voor je vogelproblemen.

Een oplossing voor jouw probleem?

Iedere situatie vraagt om een andere oplossing. Daarom biedt onze partner EWS Group maatwerk. Hun faunaspecialisten komen graag bij je op locatie voor een vrijblijvend en passend advies. Met hun jarenlange ervaring helpen ze je graag met vogelwering én vogeloverlast.

Vogeloverlast? Of last van ander ongedierte?

Onze partner EWS Group staat voor je klaar. Laat je gegevens achter en EWS Group neemt contact met je op om een gratis inspectie in te plannen.

Ook interessant voor jou?

Geïnteresseerd in de vogelwering? Dan ben je vast ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen.