• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Duurzame voeding

Sligro is er voor foodprofessionals die lekker, goed en eerlijk eten belangrijk vinden. We zijn er voor hen die bewust kiezen voor echte, pure producten die gemaakt zijn met aandacht voor dierenwelzijn, natuurbehoud en eerlijke handel. Want zij eten en leven met aandacht. Dagelijks of af en toe.

Concrete duurzame handvatten

Wij zijn er voor klanten die verantwoorde voedingskeuzes willen maken, maar nog niet goed weten hoe. En wij zijn er voor klanten die al een eigen weg hebben gevonden in de wereld van duurzame voeding en op zoek zijn naar verdere inspiratie en beleving. Wij zijn er vooral ook om concrete handvatten te bieden. Dat doen we op de eerste plaats door verantwoorde voedingskeuzes eenvoudig, toegankelijk en bereikbaar te maken.

De weg naar het bord

Bij Sligro telt niet alleen het resultaat op het bord. We verdiepen ons meer en meer in de weg die producten hebben afgelegd tot aan het bord. Zo werken wij samen met leveranciers die zich inzetten voor een beter product wat beter is voor de klant én beter voor zijn omgeving.
Hoe beter wij ons werk doen door duurzame stappen te zetten in onze ketens, hoe eenvoudiger je als klant een verantwoorde keuze kunt maken. We helpen je graag op weg met ons assortiment eerlijk & heerlijk.

Meer over eerlijk & heerlijk