Eerlijk & Heerlijk

Met ons Eerlijk & Heerlijk assortiment helpen we je wegwijs te worden in de wereld van duurzame food en non-food producten en ondersteunen wij jou in het maken van een duurzame en verantwoorde keuze. Daarbij hanteren we vier pijlers: biologisch, duurzaam, eerlijke handel en streek.

 

 

×

Het verhaal achter Eerlijk & Heerlijk

Wat Eerlijk & Heerlijk is, waarom een product hiertoe behoort, waar het aan moet voldoen en hoe je het herkent? Dat lees je hier.

De weg naar het bord

Bij ons telt niet alleen het resultaat op het bord. We verdiepen ons meer en meer in de weg die producten hebben afgelegd tot aan het bord. Zo werken wij samen met leveranciers die zich inzetten voor een beter product wat beter is voor de klant én beter voor zijn omgeving. Hoe beter wij ons werk doen door duurzame stappen te zetten, hoe eenvoudiger je als klant een verantwoorde keuze kunt maken. Producten die onder Eerlijk & Heerlijk vallen zijn een verantwoorde keuze. Dat borgen we door te werken met onafhankelijke keurmerken.

Wanneer valt een product onder Eerlijk & Heerlijk? Bekijk de pijlers

Eerlijk & Heerlijk producten


 

Ontvang concrete kansen om jouw werkproces te verduurzamen

Snel aan de slag om nog BEWUSTER te werken? Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang:

✔  Verhalen en receptinspiratie van jouw vakgenoten: hoe werken zij BEWUST
✔ De laatste acties & aanbiedingen om slim en duurzaam in te kopen
✔ De laatste trendsontwikkelingen en events

Laat je inspireren door je aan te melden

Verantwoorde verhalen

Klanten over Eerlijk & Heerlijk

Een BEWUSTE swap

Bestaande gerechten in een BEWUST jasje gieten, dat is wat onze chefs hebben gedaan. Zo hebben zij de tonijn vervangen door een kleiner stukje Hollandse kingfish afgwerkt met onder andere groene asperges en zeekraal.

Ook de klassieke carpaccio hebben onze chefs BEWUST ingestoken. Ze hebben zich laten leiden door de rode biet. Dit gerecht is afgewerkt met roodlof en witpuntradijsjes

DUURZAAMHEID

Wil jij meer weten over hoe jij BEWUST(er) onderneemt, kookt en serveert? Laat je inspireren.