Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd de feeststol in grove stukken en meng met de noten, zuidvruchten en/of het tropisch fruit.
Voeg de rasp van de citrusvruchten, de melk, de eieren, de suiker en de specerijen toe en meng voorzichtig maar goed door elkaar. De blokjes feeststol moeten wel heel blijven.
Vet een bakvorm (cakevorm of tulband) in, bekleed aan de binnenkant met bakpapier en schep er voorzichtig de massa in.
Plaats in de oven en laat in ongeveer 50-60 minuten gaar bakken. Let op dat de breadpudding niet verbrandt. Dek deze anders af met aluminiumfolie als het te veel kleurt.
Neem uit de oven, laat 10 minuten rusten en los dan uit de vorm.
Producten uit dit recept
Ingrediënten
500 g feeststol
500 g gemengde noten, zuidvruchten, blokjes tropisch fruit