Geitenkaaslolly

met amandelschaafsel en tapenade zontomaat

Gang
Hapje
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
30 minuten

Bereidingswijze

  1. Roer de geitenkaas los en meng met de balsamico crème. Rooster in een droge pan het amandelschaafsel goudbruin.
  2. Meng de helft van de Lisimo Tapenade Zontomaat door de geitenkaascrème en breng op smaak met zout en peper.
  3. Zet 10 min. in de koelkast en hak intussen het amandelschaafsel fijn.
  4. Maak met natte handen balletjes ter grootte van een walnoot en rol door het amandelschaafsel. Steek als lollystokje een zoute stick in het midden.
  5. Roer de rest van de tapenade los met yoghurt en honing en serveer dit als dip bij de geitenkaaslolly.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 100g Lisimo Tapenade Zontomaat
  • 300g zachte geitenkaas
  • 2el balsamico crème
  • 75g amandelschaafsel
  • 2el honing
  • zoute sticks

Publicatie datum: 19 oktober 2022