• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Alcoholvrij

Alcoholvrij is hot. Niet alleen met Dry January, maar het hele jaar door. Sligro heeft een breed assortiment alcoholvrij bier, wijn en gedistilleerd. Gegarandeerde smaak, maar dan zonder alcohol. Scroll door voor een volledig overzicht van ons alcoholvrije assortiment.

Bier

Alcoholvrije bieren zijn verkrijgbaar in een breed smaakpallet. Ze hebben een laag (0,2 tot 1,2%) of geen (lager dan 0,2%) alcoholpercentage.

0.0 van de tap

Heineken 0.0 van de tap? Dat kan! BLADE biedt de gelegenheid om op elke locatie versgetapt Heineken of Heineken 0.0 bier te serveren. Hij is eenvoudig te verplaatsen, waardoor de BLADE ideaal is voor een borrel op kantoor, in een horecazaak of bij een evenement!

Wijn

Ook alcoholarme en alcoholvrije wijnen worden steeds populairder. Door een nieuwe productiemethode blijft de smaak van de oorspronkelijke wijn zoveel mogelijk behouden.

Gedistilleerd

Gedistilleerde spirits, maar dan zónder alcohol. Gebruik ze puur of als basis voor je ‘no’ of ‘low’ alcohol cocktails. Omdat de smaakprofielen exact hetzelfde zijn als de alcoholische variant, zijn ze een ideale vervanger voor je non-alcoholische cocktails.

Alcoholvrije cocktails en lemonades

Waarom niet kiezen voor een alcoholvrije cocktail of fresh lemonade? Heerlijke dorstlessers voor warme dagen én zonder alcohol.