Alcoholvrij

Op zoek naar lekkere dranken zonder alcohol? Sligro heeft een breed assortiment aan alcoholvrije drank. Laat je inspireren en vind een smaakvol, alcoholvrij alternatief voor bieren en wijnen. Met de alcoholvrije, sterke dranken maak je de lekkerste cocktails. Ontdek de mogelijkheden van 0.0 drank!

Alcoholvrije bieren

Van pils tot tapbieren en speciaalbieren: tegenwoordig zijn er eindeloos veel alcoholvrije varianten voor alle soorten bier. Bierliefhebbers halen dan ook hun hart op met de alcoholvrije bieren uit Sligro’s assortiment. Bekijk alle mogelijkheden met 0.0 bier.

Alcoholvrije cocktails

Met alcoholvrije cocktails hoef je zeker niet onder te doen voor een alcoholhoudende variant. Bekijk de eindeloze mogelijkheden met Sligro’s ruime assortiment en zet de lekkerste mocktails op de kaart, zoals een gin-tonic, gimlet of mojito alcoholvrij.

Alcoholvrije wijnen

De vraag naar alcoholvrije wijn neemt steeds meer toe. Ook binnen Sligro groeit het assortiment aan alcoholvrije wijnen en bubbels. Ook vind je bij ons wijnen die laag in alcohol zijn. Bekijk al onze smaakvolle alternatieven voor alcoholvrije wijn en cava!

Alcoholvrij gedistilleerd

Met ons assortiment aan alcoholvrije dranken heb je de perfecte basis om cocktails mee te maken. Creëer dezelfde smaak als de ‘normale’ variant en maak een heerlijke alcoholvrije gin-tonic, dark ’n stormy of een andere alcoholvrije cocktail.

Dry January

Dry January wordt niet voor niets met het jaar populairder. Steeds meer mensen kiezen er bewust voor om na de feestdagen een maand geen alcohol te drinken en een gezondere levensstijl aan te nemen. Vind bij Sligro verrassende alternatieven voor een geslaagde Dry January.