• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Alcoholvrij

Alcoholvrij is hot. Niet alleen met Dry January, maar het hele jaar door. Sligro heeft een breed assortiment alcoholvrij bier, wijn en gedistilleerd. Gegarandeerde smaak, maar dan zonder alcohol. Scroll door voor een volledig overzicht van ons alcoholvrije assortiment.

Bier

De alcoholvrije bieren zijn verkrijgbaar in een breed smaakpallet. Als gemeenschappelijke deler hebben ze een laag (0,2 tot 1,2%) of geen (lager dan 0,2%) alcoholpercentage.

0.0 van de tap

Heineken 0.0 van de tap? Dat kan! BLADE biedt de gelegenheid om op elke locatie versgetapt Heineken of Heineken 0.0 bier te serveren. De BLADE heeft een grootte van 2 A4 vellen, een ‘plug&pour’ systeem en is super simpel in gebruik. Uit een 8 liter fust tap je zo 30 vers getapte glazen. Hij is eenvoudig te verplaatsen, waardoor de BLADE ideaal is voor een borrel op kantoor, in een horecazaak of bij een evenement!

Wijn

Naast alcoholvrij bier worden ook alcoholarme en alcoholvrije wijnen steeds populairder. Door een nieuwste productiemethode, waarbij de alcohol met een speciale vacuümtechniek uit de wijn wordt gehaald, blijft de smaak van de oorspronkelijke wijn zoveel mogelijk behouden. De wijnen zijn verkrijgbaar in rood, wit, rosé en bruisend.

Gedistilleerd

Gedistilleerde spirits, maar dan zónder alcohol. Gebruik ze puur of als basis voor je ‘no’ of ‘low’ alcohol cocktails. Omdat de smaakprofielen exact hetzelfde zijn als de alcoholische variant, zijn ze een ideale vervanger voor je non-alcoholische cocktails.

Alcoholvrije cocktails