• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Alcoholvrije bieren

In de horeca vragen gasten steeds vaker om alcoholvrij of alcoholarm bier. Dat is niet alleen omdat ze geen alcohol mógen drinken, maar vaak ook omdat ze het niet willen. Dezelfde smaak en beleving, maar dan alcoholvrij. Er is gelukkig ruime keuze in alcoholvrij pils en speciaalbier.

Onze alcoholvrije bieren

Van alcoholvrije speciaalbieren tot pilseners zonder alcohol. Zelfs van Weizen, Blond en IPA hebben we een 0.0%-variant. Dankzij de ruime keuze bij Sligro is er altijd wel een alcoholvrije bier dat aansluit bij jouw gasten. Ook leuk: een alcoholvrije bierproeverij.

Onze alcoholvrije speciaalbieren

Er komen steeds meer alcoholvrije speciaalbieren op de markt, zoals IPA, fruit- en witbier en Weizen. Bekijk hieronder ons aanbod.

BLOND 0.0

Blond bier: een toegankelijk biertje dat zacht van smaak is en heerlijk verfrist. Dit maakt het bier perfect als aperitief of als dorstlesser. Tegenwoordig heb je verschillende alcoholvrije varianten om van te genieten.

WEIZEN 0.0

Genieten van een alcoholvrij weizenbiertje, zonder de vertrouwde eigenschappen van dit Duitse tarwebier te verliezen? Vind in ons assortiment verschillende verfijnde, alcoholvrije weizenbieren mét die romige, zoete smaak, volle schuimkraag en zachte afdronk.

Blog

Populaire alcoholvrije bieren

In de horeca wordt het drinken van alcoholvrije bieren steeds populairder. Inspiratie nodig? In deze blog vind je de populairste bieren van het moment.