Hip, onderscheidend en margemaker

Verse kruidenthee

Vijf redenen om verse kruidenthee van op de kaart te zetten:

#1 Trendy nieuwe smaken
#2 100% natuurlijk en vers
#3 Foodpairing: stem je thee af op je gerechten
#4 Meer omzet met thee door presentatie
#5 Onderscheid jezelf met je eigen signature thee

Eindeloos variëren

Vind je het moeilijk om te bepalen wat er allemaal mogelijk is met thee? Bekijk hieronder een aantal inspirerende ideeën. De variaties zijn eindeloos!

Theesoort (5 gram) Kruiden toevoegen
Citroenmelisse, Venkelkruid & Munt 5 granaatappelpitjes & 1 schijfje sinaasappel
Citroentijm & Munt 1 schijfje gember & 1 schijfje citroen
Lavendel & Munt 10 gojibessen
Munt & Salie 1 schijfje sinaasappel
Citroenmelisse 1 kaneelstokje, 1 schijfje citroen & 1 ringetje rode peper
Chocolade munt 1 schijfje sinaasappel
Munt 1 schijfje kurkuma, 1 schijfje sinaasappel & 1 kaneelstokje

100% natuurlijk & gezond

Verse kruidenthee is een 100% natuurlijk product. Helemaal vrij van geur- en smaakstoffen. Dit drankje past bij een bewuste en gezonde levensstijl.

Verrassende smaken

Verse kruidenthee is gemakkelijk in gebruik en verkrijgbaar in 7 verrassende smaken. Serveer je gasten de unieke smaak van munt in combinatie met citroenmelisse en venkelkruid of kies voor munt in combinatie met de aromatische smaak van salie. De verschillende thee combinaties zijn los verpakt waardoor jezelf de sterkte en smaak van de thee bepaalt.

Hip en populair

Verse kruidenthee is hip en populair. Het perfecte drankje voor een heerlijk moment genieten. Sluit perfect aan bij een bewuste en gezonde levensstijl. Steeds meer horecazaken breiden hun kaart uit met een compleet thee assortiment. Wist je dat het ook de ideale oplossing is in de zoektocht naar foodpairing met non alcoholische dranken? Stem je theekaart af op je gerechten en verras ook jouw gasten met unieke thee- en foodcombinaties.

Creëer meerwaarde

Maak van een simpel kopje thee iets bijzonders en zie je omzet stijgen. Met onze trendy en verrassende smaken wordt een kop thee een ware beleving. Hieronder vind je verschillende recepten voor één kopje thee. Natuurlijk kun je ook zelf experimenteren met de bijzondere smaken. Serveer met specerijen of fruit. Zoals sinaasappel, citroen, kurkuma of gember. Geef je thee een extra dimensie en creëer je eigen signature thee. Met een minimale inspanning heb je een kop thee waar je gasten zeker voor terug komen.

Lokaal geteeld

De lekkerste losse theekruiden worden in het seizoen geteeld door De Kruidenaer in Etten-Leur. Met veel liefde en aandacht verzorgen zij het hele proces van zaaien tot oogsten. De kruiden worden op bestelling met de hand geoogst. Ze zijn dus altijd supervers.

Blend it!

Met een opvallende presentatie creëer je meerwaarde voor je gasten. Serveer verse kruidenthee bijvoorbeeld met eetbare bloemen en cressen.

Spicy

Ga je voor een extra verfrissende of kruidige variant? Combineer verse kruidenthee met gember, kurkuma of sereh.

Chocolademunt

De ultieme after dinner thee met de unieke smaak van chocolade én munt.

Interesse in een artikel dat je niet vindt in de shop? Neem dan contact op met je accountmanager. Nog geen bezorgklant? Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden via het contactformulier.