Herfstdranken

Maak je diner compleet met heerlijke herfstdranken. Van veelzijdige herfstbieren tot heerlijke najaarswijnen. Maar ook hot drinks doen het goed in het najaar. Wat dacht je van hot lemonades of een mulled wine. Bij Sligro vind je volop inspiratie voor de lekkerste najaarsdranken.

HEERLIJKE HERFSTBIEREN

Donkere dubbels en bijzondere bokbieren, de herfst is dé tijd om te genieten van heerlijke herfstbieren. Wij hebben 7 populaire herfstbieren voor je geselecteerd en er een mooie pairing naast gezet, passend bij het najaar.

Hot Drinks

KRUIDENTHEE

Verse kruidenthee is hip en populair. Het perfecte drankje voor een heerlijk moment genieten tijdens het najaar. Ga voor een opvallende presentatie, of maak heerlijke combinaties. Wat dacht je van chocolade en munt in je thee?

HOT CHOCOLATE

Maak je standaard kop chocolademelk spannender door te spelen met verschillende ingrediënten. Voeg wat kaneel, kokos of banaan toe aan je hot chocolate en maak af met wat slagroom en leuke toppings. De mogelijkheden zijn eindeloos.

MEER UIT KOFFIE

Van de koffie die je al in huis hebt, is eenvoudig iets bijzonder lekkers te maken. Speel met spannende smaken van Monin, of voeg een likeur toe aan je koffie. Zo maak je in een handomdraai een normaal kopje koffie een stuk interessanter.

NAJAARSWIJNEN

Of je nu uitgebreid gaat dineren of op zoek bent naar de perfecte najaarswijn voor bij de borrel, onze wijnadviseurs staan klaar om je te helpen met passend advies. In de herfst kiezen we vaker voor rode wijnen, maar Sligro heeft ook volop witte wijnen die perfect passen bij de smaken van het najaar.

WHISKY

Onder de distillaten is er één drank die de laatste jaren alleen maar in populariteit toeneemt: whisky. Vroeger was het vooral een drankje voor 'oudere, gedistingeerde heren', maar tegenwoordig is het voor iedereen hip en trendy om whisky te drinken. Whisky heeft een rijke smaak. Vol en rokerig, licht en bloemig, of fruitig en kruidig en wordt in vele vormen gedronken.