• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Picknick to go

Een picknick to go aanbieden is dé oplossing voor horecazaken zonder terras. Het is een eenvoudige manier om vooral tijdens de warme dagen je omzet te vergroten. Een picknickmand kan ingevuld worden naar de wens van de klant. Sligro heeft hiervoor alles inhuis; van mand en disposables tot een geschikt food- en dranken assortiment.

 

Vergroot je terras én je omzet

Mooi weer staat synoniem aan terrasweer, een moment om als horecaondernemer optimaal te benutten. Maar wat als je geen terras hebt of je terras vol zit? Er is vast wel een park, strand of fietsroute in de buurt. Denk out-of-the-box en zie de omgeving als één groot terras. Zonder stoelen en tafels, maar wel: mét een picknickmand to go!

Met een picknickmand to go reik je als ondernemer een kant-en-klaar alternatief met een nostalgisch, dus trendy, tintje aan. Een picknickmand is eenvoudig voor te bereiden, vrij in te vullen en tevens een mooie manier om extra reclame te maken voor je zaak. Bied deze zomer een goed gevulde picknickmand aan zodat er nog meer gasten bediend kunnen worden. Zo speel je eenvoudig in op de vraag naar gemak en kwaliteit en breid je tegelijkertijd de zaak uit, nagenoeg kosteloos.

Het concept

Stel diverse goed gesorteerde themamanden samen waarbij je rekening houdt met diverse doelgroepen en de mogelijkheden in de nabije omgeving. Om je alvast op weg te helpen hebben wij een drietal thema’s bedacht waarmee je je picknickmanden kunt vullen: romantique (ideaal voor stellen, family (voor gezinnen met kinderen) en friends (voor een picknick met vrienden).

Thema picknick

Iedere thema-mand bevat andere producten, die vaak allemaal eenvoudig voorbereid kunnen worden in mise-en-place. Zo is de picknickmand snel gevuld op het moment dat de gast er om vraagt. Vul de picknickmand met hardlopers van je eigen menukaart. En kies voor goede (liefst duurzame) disposables. Zo biedt je jouw vertrouwde kaart, zonder dat je veel extra in hoeft te kopen.

Picknick to go

Gevuld met een fles rosé en lekkere hapjes voor een romantische borrel zoals kaasjes, olijven, worstjes, aardbeien in chocolade, druiven en brood met luxe dippers.

Family

Gevuld met vers fruit, mini-broodjes om zelf te smeren, vruchtenyoghurt, cakejes en kinderchampagne. Een snoepzak maakt het feest compleet!

Friends

Gevuld met crudité van verse groenten met hummus, brood met aioli, nootjes, smoothies, nachochips met guacamole, vers fruit, geroosterde noten en kant-en-klare salades.

Inrichting van de picknickmand

Belangrijk bij het vullen van de picknickmand is dat deze niet te zwaar wordt en het afval eenvoudig verwerkt kan worden. Disposables zijn daarvoor uitermate geschikt. Denk aan luxe kunststof bestek, bordjes en wijn- en brasserieglazen. De Depa take away boxen zijn bovendien ideaal om de hapjes in te verpakken.