Varieer met vleesvervangers

Vleesvervangers

Vier voordelen van vleesvervangers:

#1 Trending op je menukaart. Speel in op de toenemende vraag van het bewuster leven
#2 Onderscheidend vermogen. Maak een bewuste keuze die de concurrent (nog) niet maakt
#3 Breed assortiment. Laat je creativiteit de vrije loop
#4 In vegetarische en veganistische varianten. Met ons assortiment kun je alle kanten op

VLEESVERVANGERS

Vegetarisch eten is meer dan alleen het weglaten van vlees bij het diner. Je gasten willen bewust met voeding omgaan, om voedingstekorten te voorkomen. Vleesvervangers bestaan grotendeels uit soja, tarwe of erwten. Of uit een combinatie daarvan. Ze zijn een lekkere en voedzame oplossing, met name voor flexitariërs. Veganisten blijven het liefst zo ver mogelijk bij de smaak van vlees vandaan.

Slagerijen Kaldenberg

Slagerijen Kaldenberg heeft een breed assortiment vleesvervangers, voor grootgebruik en horeca. Verkrijgbaar per kilo of in vaste verpakkingen. Van diverse varianten vegetarisch gehakt tot rookworsten en hamburgers. Voor op de barbecue of het gourmet.

Vivera

Vivera maakt al 25 jaar vegetarische producten. Binnen vier categorieën: Vegetarisch, 100% plantaardig, Lupine en Biologisch. Bijna alle grondstoffen voor die producten komen van Hollandse bodem. Van sojabonen tot verse groenten. De ingrediënten voor heerlijke vega burgers en schnitzels.

De Vegetarische Slager

Bij De Vegetarische Slager helpen we jou de beste service te bieden aan jouw gasten. Verras je gasten met gerechten waarvan ze niet zouden verwachten dat deze vega(n) zijn en overtuig zelfs de grootste vleesliefhebber. Serveer bijvoorbeeld een vegetarische variant van je hardlopers, zoals een vegetarische burger of saté.

Boon

De producten van Boon hebben allemaal een basis van peulvruchten. Peulvruchten die 100% plantaardig, sojavrij, eiwitrijk en smaakvol zijn. En daar maakt Boon weer 100% plantaardige ballen, burgers en bapao’s van. Op en top vegan dus.

Greenway

Greenway voert een assortiment met klassieke en zelf ontwikkelde vleesalternatieven, geïnspireerd op de nieuwste foodtrends. Stuk voor stuk herkenbare en gezonde vegetarische producten voor gebruik op grote schaal. Waarmee je zelfs de grootste vleesliefhebbers verleidt.

GRO

Bij GRO draait alles om de circulair geteelde oesterzwam. Oesterzwammen zijn een perfect alternatief voor vlees vanwege de smaak, structuur en gezonde voedingswaarden. Hiervan maken ze heerlijke vegan en vegetarische producten zonder gebruik van soja of lupine. Voor vleesliefhebbers hebben ze de Blended Burger gemaakt van 50% vlees en 50% oesterzwammen om te laten proeven dat het ook anders kan. Of hen te helpen bij de stap naar meer plantaardig voedsel. 

Beyond Meat

De plantaardige, vegan burger, die eruit ziet en smaakt als rundvlees. De Beyond Burger is gemaakt van erwten. Bieten zorgen ervoor dat de burger rood kleurt tijdens het bakken. Kokosolie en aardappelzetmeel zorgen voor de sappigheid en de bite. Soja- en glutenvrij.