• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Een ree is geen grazer, maar een knabbelaar. Ze zijn selectief in wat ze eten: zo is de ree gek op bramen en bessen, noten, paddenstoelen en eten ze in de herfst eikels. Dit resulteert in heerlijk mals vlees met een delicate smaak. Door velen wordt ree beschouwd als het lekkerste wild. De smaak komt het best tot zijn recht als de bereiding zo natuurlijk mogelijk is. Ook ree betrekt Ruig van Nederlandse en Oostenrijkse jagers.

Combineert goed met o.a.:
Venkel – rozemarijn – rozijnen

Jachtseizoen:
Bok: 1 mei – 15 september
Geit: 1 januari – 15 maart

13 producten
Ree stoofvlees gesneden

4231

Ca. 1000g

Ree achterbout

4071

Ree stoofvlees gesneden

4086

1000 GR

Ree worst gegaard ambachtelijk

779573

Pak 4 stuks x 100 gram

Ree karkas

3832

Ree rug

Ruig

Ree rug

4104

Ree biefstukjes

1353

Ca. 180g

Ree Stoverij

129752

Bak 700 gram

Ree rug filet

4084

Ree voorbout

5569

700 GR

Reebok pastei

4009

Ree paté met pistache

140196

Ca. 275g

13 van 13 producten gezien