• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Affligem met eten

De lekkerste combinaties met Affligem bieren.

Affligem Belgisch Wit met Zeeuwse Mosselen

Een verfrissend witbier gekruid met sinaasappelschil en koriander. Het heeft een zachte, rijke smaak en is verrassend doordrinkbaar. Witbier gaat zeer goed met lichtere gerechten, zoals frisse salades of bijvoorbeeld heerlijke mosselen. 

Affligem Dubbel met Smoked Shortribs

Aantrekkelijk donker bier combineert zijn zachte smaak met een kruidig ​​aroma. Gekenmerkt door een soepele afdronk met een fijn bittertje. Bij Dubbel bier wordt tijdens het brouwproces meer mout gebruikt waardoor het bier een lichtzoet karakter kent met een karamelachtige afdronk. Affligem Dubbel combineert goed met hartige vleesgerechten gerechten, bijvoorbeeld van de grill/BBQ. 

Affligem Tripel met Pittige Kippenvleugels

Goudkleurig bier met een intense, rijke smaak. Volmondig met nuances van steenvruchten en citrus. Affligem Tripel heeft een wat bruisend karakter met een frisse en lichtzoete afdronk. Affligem Tripel combineert dan ook goed met pittige kipgerechten of bijvoorbeeld juist zoete desserts.

Affligem Blond met Quiche catalogna

Een speciaalbier met een zachte en rijke smaak, bekroond met een stevige schuimkraag. Een milde bitterheid ondersteunt de zachte fruitigheid. Dit blond bier is goed te combineren met kazige gerechten.