• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Birra Moretti met eten

Met lekker eten en drinken tover je zo een lach op de gezichten van jouw gasten. Ook zin in una festa Italiana?

Birra Moretti is een ambachtelijk gebrouwen kwaliteitsbier. Dat doen we al zo sinds 1859 én nog steeds op vrijwel dezelfde manier als toen. Birra Moretti word gebrouwen met eerlijke ingrediënten en heeft bijzondere melange van hoogwaardige hopsoorten. Dit geeft het bier zijn kenmerkende geur, smaak en frisheid.

Una festa Italiana

 Deze verfrissende pils is een onweerstaanbare combinatie met zowel hartige- als frisse gerechten waar pure ingredienten centraal staan

Kalfslever met zoete ui en balsamico

Serveer Birra Moretti in combinatie met kalfslever, een balsamico dressing en  zoete uienringen.

Fregola sarda, met inktvis en pistache

Fregola is een speciale pastasoort van het Italiaanse eiland Sardinië. Geserveerd  met inktvis en pistache is dit recept ideaal in combinatie met een koud glas Birra Moretti.

Plaattaart van tomaten met truffelburrata

Burrata en truffel zijn typisch Italiaanse producten. Geserveerd op een plaattaat met verse tomaten én met Birra Moretti geef je jouw gasten una festa Italiana.

Plaattaart van tomaten met truffelburrata

Gnocchi is een Italiaanse pasta, vaak gemaakt van aardappel of tarwe. In combinatie met salieboter en pecorino is dit een klassiek Italiaans gerecht. Serveer deze vegetarische pasta samen met Birra Moretti.

Meer ontdekken over Birra Moretti?

Birra Moretti is genieten op zijn Italiaans en voornamelijk genieten van de kleine geluksmomenten in het leven. Écht genieten met vrienden en familie, want het leven vier je samen. La vita è bella. En vanaf nu kunnen ook jouw gasten van Birra Moretti genieten.

  • Birra Moretti is een al 1859 sinds ambachtelijk gebrouwen kwaliteitsbier.
  • Met lekker eten en bier tover je zo een lach op de gezichten van vrienden en familie.
  • Het merk heeft verschillende internationale prijzen in de wacht gesleept.