• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
Gemaakt door vleesliefhebbers, voor vleesliefhebbers

De Vegetarische Slager

De Vegetarische Slager is geboren vanuit de behoefte van een groot vleesliefhebber. We zijn de ambachtelijke slager van toen, met het vleesch van nu. Vegetarisch vleesch waarmee we vleesliefhebbers laten beleven dat je niets hoeft te missen. Minstens zo lecker als het origineel, maar met enkel vegetarische ingrediënten. 

Echt vlees als maatstaaf

Als je een alternatief voor vlees biedt, wil je niet inleveren op kwaliteit. Daarom staan smaak en textuur altijd voorop bij De Vegetarische Slager. Om de kenmerkende vleestextuur na te bootsen worden plantaardige structuren van bijvoorbeeld bonen en granen gecombineerd. Die zorgen er tegelijkertijd voor dat het “vleesch” een flinke bron van eiwitten is. Dus niet alleen qua smaak, uiterlijk en textuur lijken de producten op vlees, ook qua voedingswaarde zit het op een lijn.

Bied de beste service

De Vegetarische Slager bewijst dat we het verlangen naar vlees kunnen vervullen zonder dat hier dieren aan te pas hoeven te komen. Daarmee helpt De Vegetarische Slager jou om de beste service te bieden aan hen die voor vegetarisch kiezen en niets willen missen. 

Probeer het zelf! Verras je gasten met recepten waarvan ze niet zouden verwachten dat deze vegetarisch zijn. Of presenteer je kant en klare snack van De Vegetarische Slager met de juiste merkbeleving. Wist je dat we een gratis opstartpakket voor je klaar hebben liggen? Vraag hem hier aan.

De Vegetarische Slager assortiment

De Vegetarische Slager recepten