• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

 

 

Culivers: de culinaire keuken voor jouw mise-en-place

Ben jij verantwoordelijk voor je totale keuken brigade? En heb je de wens om uit te breiden, maar onvoldoende mankracht of ruimte in de keuken? Last van peroneelstekort? Besteed delen van de mise-en-place uit aan Culivers. Zo bespaar je tijd en kies je voor constante kwaliteit.

Kiezen voor culinaire gerechten uit de Culivers keuken
Met de componenten en gerechten van Culivers besteed je delen van je mise-en-place uit. Denk aan die gerechten die een lange bereidingstijd hebben of die arbeidsintensief zijn. Met Culivers betaal je voor kwaliteit en producten van de gerechten. Maar deze kosten kun je wegstrepen tegen de gas-, energie- en personeelskosten die je bespaart. De componenten en gerechten van Culivers zijn zeer snel te verwerken of mee te geven en daarom ook uiterst geschikt voor efficiente bezorging.

Waarom werken met Culivers

Uitbesteden van je mise-en-place

Binnen de horecabranche wordt regelmatig gekozen voor uitbesteding. Zo wordt personeel betaald via payrolling of verzorgt een extern bedrijf de schoonmaakwerkzaamheden. Maar ook het bereiden van gerechten kan gemakkelijk (deels) worden uitbesteed aan de mise-en-place keuken van Sligro. Je bespaart dan tijd in de mise-en-place en je hebt de mogelijkheid om de productie in je keuken (flink) op te schalen. Zonder dat je in hoeft te leveren op kwaliteit en je creativiteit.

Culivers: de culinaire keuken van Sligro

Culivers is de grootste mise-en-place keuken van Nederland en is onderdeel van Sligro. Vanuit de keuken in Eindhoven bereidt Culivers dagelijks met een team van professionele chefs de meest uiteenlopende maaltijden, garnituren, soepen en sauzen. Met oog voor detail en met een constante kwaliteit bieden we het totale mise-en-place assortiment voor professionele catering, restaurants, horeca, instellingen en fast casual concepten. De chefs van Culivers bereiden niet alleen een standaard assortiment aan gerechten en componenten, maar maken daarnaast ook producten onder een client only label klaar. Benieuwd naar de mogelijkheden en voorwaarden voor client only?

De voordelen van Culivers

✔ Gekwalificeerde professionele chefs
✔ Altijd vers en van constante kwaliteit
✔ Tijdswinst in je mise-en-place
✔ Arbeidsintensieve gerechten (deels) uitbesteed
✔ Oplossing voor personeelstekort of bij wens om te groeien van je zaak
✔ Mogelijkheid voor componenten onder client only 

Direct aan de slag met Culivers

De keuken van Culivers bereidt gerechten binnen verschillende productcategorieën. Dit zijn veelal producten met een lange bereidingstijd, gerechten die veel handelingen vragen of die hoog zijn in energiekosten. Dankzij de voorbereidingen van Culivers behaal jij als chef tijdswinst in je mise-en-place en bereiding van de gerechten en kun je direct aan de slag. Je hebt keuze uit:

✔ Hoofdgerechten gemaakt van de beste ingrediënten, onder de labels Meesterschap en Dinnerland
✔ De beste toppings van Tasty Toppings
✔ Low and slow-gerechten
✔ High-end sauzen
✔ Soepen en bouillons van authentieke recepturen
✔ Groentencrèmes en kruidenoliëen

Bekijk en bestel direct Culivers-artikelen

Veelgestelde vragen

In een externe culinaire keuken bereiden chefs op afstand producten en gerechten voor. Hier kunnen producten in grote hoeveelheden gemaakt worden, dankzij de grootschalige aanpak. Producten die een lange bereidingstijd hebben, arbeidsintensief zijn of veel kosten door gas- en energiekosten zijn ideaal te bereiden in de externe culinaire keuken. Culivers is de één van de grootste externe culinaire keukens van Nederland.

De externe culinaire keuken van Culivers is geschikt voor catering, dark kitchen, restaurants, horeca, instellingen en fast casual concepten die de mise-en-place uitbesteden. Wil je je kaart uitbreiden of je productie opschalen, maar niet wilt inleveren op kwaliteit en creativiteit? Dan is de mise-en-place keuken van Culivers de ideale oplossing.

Ook interessant voor jou?

Geïnteresseerd in Culivers? Dan zijn deze oplossingen wellicht ook iets voor jou.