• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

QR-bestellen in de horeca

QR-bestellen van Jamezz helpt je de persoonlijke service te geven én snel te kunnen werken, ook bij personeelstekort of piekdrukte. Je gasten bestellen met een QR-code en hun eigen smartphone. Ze bestellen op het moment dat zij dat willen; lange wachttijden aan tafel zijn hierdoor verleden tijd. QR-bestellen van Jamezz zorgt voor een lagere werkdruk, een hogere doorloopsnelheid en voor maximale omzet.

De voordelen van QR-bestellen via Jamezz

✔ Snellere service met behoud van persoonlijke aandacht
✔ Lagere werkdruk en besparing op personeelskosten 
✔ Slimme cross- en upsell: gemiddeld 28% hogere orderwaarde  
✔ Volledig te koppelen met je kassa 
✔ € 500,- korting voor Sligro-klanten 

Waarom bestellen met een QR-code

Oplossing voor personeelstekort

Jamezz QR-bestellen neemt het volledige bestel- en betaalproces uit handen. Dat verlaagt de werkdruk voor je medewerkers, maar maakt hun werk ook leuker: want je gasten zijn ook enthousiast. Zij waarderen het dat ze op hun eigen tempo de kaart kunnen bestuderen. En dat ze direct kunnen bestellen en betalen wanneer ze dat willen, zonder te wachten.  

Meer tijd voor persoonlijke service

Profiteer van de voordelen van digitaal, mét behoud van persoonlijke service. Doordat bedieningsmedewerkers zich niet meer bezig hoeven te houden met het opnemen van bestellingen, blijft er juist voor de persoonlijke service meer aanpak over. Daarnaast gebeurt de service een stuk sneller én zijn verkeerd doorgegeven bestellingen verleden tijd.

Meer omzet, minder kosten

Jamezz QR-bestellen maakt efficiënter werken mogelijk en biedt geavanceerde upsell- en cross-sell mogelijkheden. Daardoor stijgt de orderwaarde met gemiddeld 28%. Tegelijkertijd bespaar je aanzienlijk in personeelskosten. Je verzet met minder mensen, meer werk. 

Makkelijk in gebruik

Jamezz is een fijne tool voor jou als ondernemer, je medewerkers én je gasten. Gasten scannen de QR-code met de camera van hun smartphone en komen direct in je menukaart terecht. Een horeca bestel app of QR-app installeren is dus niet nodig. En de bestelomgeving is volledig aan te passen aan de huisstijl van je bedrijf. Daarnaast werkt Jamezz samen met elk kassasysteem (maar ook zonder kassa). 

De voordelen van QR-bestellen via Jamezz

De voordelen van Jamezz Speciaal voor Sligro-klanten
Onbeperkt aantal QR-codes, geen app nodig Via Sligro bespaar je ruim € 500,-
Volledig te koppelen met je kassa, maar ook zonder kassa inzetbaar De eerste 6 maanden betaal je 50% minder (€ 55,- i.p.v. € 110,-)
Te beheren vanaf elk device en aanpasbaar naar iedere taal Opstartkosten van € 200,- (i.p.v. € 425,-)

Slimme upsell- en crosssell functies

Kosteloos opzeggen binnen 6 maanden

Volledig in te richten in eigen huisstijl, én met handige allergenenfilter Kosten voor overige producten zoals tafelkaartjes met QR-code niet inbegrepen

Bedien elke gast, altijd

Over Jamezz

Sinds 2017 is Jamezz het ideale bestelsysteem voor in de Horeca. Jamezz biedt de meest uitgebreide vormen van QR bestellen, mooie take-away software voor bestelzuilen, en overzichtelijke afhaal & bezorg webshops. Met de smart solutions helpen zij nu inmiddels ruim 1500 ondernemingen, met resultaat!

Veelgestelde vragen over QR-bestellen van Jamezz

Gasten scannen een QR-code met de camera op hun smartphone en komen direct in het ordersysteem terecht. Dit ordersysteem is een volledig gepersonaliseerd menu waar je gasten jouw aanbod kunnen bekijken en bestellen. Bij het bestellen kunnen ze direct afrekenen of op rekening bestellen en later bij een medewerker afrekenen. Jamezz is in te zetten naast de werkwijze die je team gewend is. En voor het gebruik is geen app nodig.   

Ga extra snel van start dankzij een digitale onboarding. Een specialist van Jamezz helpt je met het invullen van een onboardingsformulier, waarna het systeem volledig wordt gepersonaliseerd, gesynchroniseerd en geïnstalleerd.

Gasten laten bestellen met een QR-code biedt uitkomst voor alle type horeca: van restaurants, hotels, restaurants tot bistro’s en van cafés, fastservice, sportkantines, theaters tot beachclubs.

De QR-codes voor op de tafels bestel je gemakkelijk bij Jamezz. Jamezz stuurt je de QR-codes toe, waarna je deze gelijk kunt gebruiken. 

Jamezz werkt vlekkeloos samen met vrijwel ieder kassasysteem, maar is óók zonder kassa te gebruiken. Je kunt gasten via Jamezz de rekening laten betalen. 

Ook interessant voor jou?

Geïnteresseerd in QR-bestellen? Dan zijn deze oplossingen wellicht ook iets voor jou.