Krokante geitenkaas met blauwaderkaas en pecannoten

Krokante geitenkaas met blauwaderkaas en pecannoten
Gang
Amuse Hapje
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Meng de geitenkaas met de gehakte noten en rol tot 8 kleine bolletjes.
  2. Druk er een blokje blauwaderkaas in en rol strak rond.
  3. Laat even stevig worden in de koelkastuks
  4. Meng de panko met de peterselie en strooi op een plateau.
  5. Haal de bolletjes geitenkaas door de tarwebloem en vervolgens door het losgeklopte eiwit.
  6. Klop goed af en haal door de panko.
  7. Frituur de geitenkaas kort in de friteuse van 170°C.
  8. Laat uitlekken op keukenpapier en bestrooi lichtjes met een snufje zout.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 120 g verse geitenkaas met honing
  • 2 el pecannoten
  • 8 blokjes blauwaderkaas
  • 2 el tarwebloem
  • 1 losgeklopt eiwit
  • 4 el panko
  • 1 tl gehakte peterselie
  • zout

Publicatie datum: 15 september 2019

Meer recepten voor jingle balls