Oester met karnemelk en gemarineerde komkommer
Een verfijnde smaakcombinatie van zilte oesters, romige karnemelk en frisse komkommer. Het perfecte, verrassende amuse.
Gegratineerde oester met sabayon van Isid’or, groene asperge en geroosterde panko
TipLeg de oesters op een schaal met grof zeezout, dan blijven deze mooi recht liggen.
Publicatie datum: 16 november 2021
Oester met karnemelk en gemarineerde komkommer
Een verfijnde smaakcombinatie van zilte oesters, romige karnemelk en frisse komkommer. Het perfecte, verrassende amuse.
Gefrituurde oester met tartaar van lam, crème van avocado en lamsoor
Gefrituurde oester met een tartaar van lamsfilet, frisse crème van avocado en lamsoor
Granité Gin Tonic met oester en salsa van komkommer
De perfecte balans biedt tussen de verkwikkende smaak van gin, de zilte oester en de frisse komkommersalsa.