• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Focaccia sandwich

Om in mediterrane sferen te blijven is de focaccia belegd met auberginedip, gegrilde rode en gele paprika, pecorino met gekneusde peperkorrels en een zoete-aardappeldip.

Gang
Lunchgerecht
Aantal Personen
6
Bereidingstijd
20 minuten

Bereidingswijze

  1. Snijd de plakken focaccia horizontaal doormidden en gril ze in de grillpan in 3 minuten aan beide zijden krokant. Bestrijk de onderste helften met de auberginedip en beleg met de paprika. Verdeel de pecorino erover en leg hierop 2 theelepels zoete-aardappeldip. Garneer met de sla en leg de ‘deksels’ erop. Serveer direct.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 1 pak focaccia sandwich traditioneel (diepvries), ontdooid
  • 1 pot Mediterrane auberginedip
  • 1 pot gegrilde rode en gele paprika’s, in stukken
  • 300 g pecorino pepato, in dunne plakjes
  • 12 tl zoete-aardappeldip
  • 1 kropje baby-romaine, in reepjes

Publicatie datum: 02 januari 2023

Gerelateerde recepten

Ook interessant