Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Tonijnfilet zonder vel & Kaldenberg rundvlees

  • Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Zalm met gnocchi en kool

Zalm uit de oven is altijd een goed idee. De combinatie met gnocchi is verrassend en erg geslaagd. Spitskool, bimi en citroen brengen het geheel samen.

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
10 minuten
Wachttijd
30 minuten

Bereidingswijze

  1. Bestrijk de zalm met de helft van het bruschetta-mengsel en leg op een bakplaat. Verdeel de gnocchi, spitskool, bimi en salie rondom de zalm en leg de citroenhelften ertussen. Besprenkel alles met olijfolie en bestrooi de groenten met peper en zout. Zet 25-30 minuten in een oven 180°C.
  2. Serveer met het overige bruschettamengsel en geraspte kaas naar smaak.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 600 g zalmfilet zonder vel
  • 1 potje bruschetta tomaat of rode pesto
  • 500 g koelverse gnocchi
  • ½ spitskool, in parten
  • ½ paarse spitskool, in parten
  • 4 stuks bimi
  • 4 takjes salie
  • 2 citroenen, gehalveerd
  • 3 el olijfolie
  • geraspte kaas, naar eigen inzicht

Publicatie datum: 02 januari 2023

Gerelateerde recepten

Ook interessant