Lychee bubbles

Cocktail van lychee, gember en mousserende wijn.

Gang
Drank
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
15 minuten

Bereidingswijze

  1. Schil de gember en rasp zo fijn mogelijk. Snijd het citroengras in de lengte doormidden en snijd aan de bovenkant een aantal keren in, zodat de puntjes loskomen.
  2. Prik de lychees aan het citroengras.
  3. Verdeel de gembersiroop over de glazen en voeg er het lycheesap en de geraspte gember aan toe. Schep er gehakte ijsblokjes op.
  4. Plaats er de prikker van citroengras en lychee in en schenk er de ijskoude mousserende wijn bij. Serveer onmiddellijk. 

Ingrediënten

  • 8 ingemaakte lychees
  • 4 el lycheesap (uit het blik)
  • 4 tl gembersiroop
  • 2 cm verse gember
  • 2 stengels citroengras
  • 6 dl mousserende wijn
  • ijsblokjes

Publicatie datum: 01 december 2023

Gerelateerde recepten