• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Snel foodconcept met Kleinste Keuken en Merrychef

Voor ondernemingen waarbij de focus van verkoop op dranken ligt, is meer omzet draaien belangrijker dan ooit. Een goede manier om de omzet te verhogen, is het aanbieden van food. Hoe doe je dit wanneer je niet de ruimte, kennis of voldoende personeel in huis hebt? Kleinste Keuken biedt uitkomst: een laagdrempelig foodconcept in combinatie met apparatuur van Bouter, de Merrychef. In de tijd dat jij een drankbestelling klaar zet, is de portie bitterballen klaar om mee te nemen!

Klein van formaat, groots in omzet

 

✔ Kwalitatief en divers aanbod gerechten, gericht op meer omzet en goede marges
✔ Geen extra personeel nodig, dankzij eenvoudige en snelle bereiding
✔ Klein van formaat, past op iedere bar
✔ Voorgeprogrameerde frituur, oven en grill in één
✔ Geen bouwkundige aanpassingen nodig: stekker erin en draaien maar
✔ Mogelijkheid tot huurkoop van Merrychefopen
✔ Inspiratie voor meer dan 60 best lopende snacks, pubfood en borrelplank-varieties

×

Gratis receptenboek

Meer dan 70 recepten in één document gebundeld om eenvoudig je omzet te verhogen. Vraag hem gratis aan. Klein(st)e moeite, groots resultaat.

Hoe werkt Kleinste Keuken?

Eenvoudigweg meer omzet

De Kleinste Keuken is een eenvoudig en laagdrempelig foodconcept. Het concept is ontwikkeld door Sligro en Bouter en is gericht op de ondernemer die de meeste omzet draait op dranken maar wel de potentie ziet van food. Denk daarbij bijvoorbeeld aan cafés, bars en sportkantines. Locaties die geen of slechts een kleine keuken hebben en niet de mogelijkheid hebben om deze uit te breiden of eenvoudigweg de kennis niet in huis hebben om gerechten te maken.
Het is zonde dat veel ondernemers geen eten aanbieden, terwijl dat zoveel voordelen biedt: gasten blijven langer plakken en geven daardoor meer uit aan drinken en extra uit aan eten. Een simpele rekensom geeft aan dat dit zorgt voor extra omzet.

Klein van formaat, groots in omzet

Dankzij het gebruik van de Merrychef staat de Kleinste Keuken voor snelheid, constante kwaliteit en gebruiksgemak. De Merrychef is een compacte high speed mini oven die dankzij zijn kleine formaat op iedere locatie en achter elke bar past. Dankzij de combinatie van verschillende hittetechnologieën is de bereidingstijd met deze mini oven tot wel 15 keer sneller dan met traditionele apparatuur: het is een frituur, oven en grill in één. Dankzij de voorgeprogrammeerde programma’s zijn alle recepten een kwestie van één druk op de knop. Ondernemers hoeven dus geen extra personeel aan te nemen om toch die extra omzet te bereiken.

Alleen het beste

De Kleinste Keuken bestaat uit ruim 60 recepten op het gebied van snacks en pubfood waarmee je eindeloos kunt variëren. Het enige dat jij hoeft te doen, is recepten selecteren die jou aanspreken waarvan jij denkt dat je gasten deze zouden bestellen. Denk daarbij aan nacho’s pulled chicken, luxe borrelplanken, uienringen, bitterballen of kippenboutjes. Zo stel je eenvoudig een borrelkaart samen die past bij jouw café of sportkantine. En doordat de Merrychef zeer snel en eenvoudig in gebruik is, kan iedereen de gerechten bereiden. 

Makkelijk terugverdiend

De Kleinste Keuken zorgt voor extra omzet en gezonde marges. Dit alles brengt de Kleinste Keuken tegen minimale arbeidsinspanning. Je investering voor de apparatuur hebben veel ondernemers al binnen enkele maanden terugverdiend. Weten hoe snel jij je investering terug kan verdienen? Maak vrijblijvend een afspraak met je accountmanager.

Eenvoudige bereiding met de Merrychef

Klaar in 3 stappen.

Stap 1

Schuif het gerecht in de Merrychef

Stap 2

Selecteer het juiste icoontje

Stap 3

Serveer uit zoals gewenst

Wat serveer jij?

Kies uit meer dan 70 verschillende recepten en ga aan de slag!

Personaliseer jouw eigen Kleinste Keuken

De Kleinste Keuken is helemaal in te richten en op te bouwen naar jouw wens. Van alleen de Merrychef tot een compleet keukentje. Bepaal zelf welke onderdelen jouw keuken moeten bevatten en wat voor uitstraling hij moet hebben.

Nieuwsgierig naar welke apparaten in jouw Kleinste Keuken van toegevoegde waarde zijn?

Meer weten?

Ga vrijblijvend in gesprek met je accountmanager om te berekenen hoeveel omzet potentie de Kleinste Keuken voor jouw zaak heeft. Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor een afspraak.

Veelgestelde vragen

Om gebruik te maken van de Merrychef is het niet nodig om bouwkundige aanpassingen te doen. De Merrychef heeft een afmeting van 636x356mm en is 620mm hoog. De Merrychef werkt op 230V en krachtstroom*. Je hoeft dus alleen wat ruimte te maken, de stekker erin te steken en je kunt direct aan de slag.

*Voor installatie van de Merrychef moet de bezetting van de groepen en de leeftijd van de stoppenkast worden nagekeken. Met oude groepen kunnen elektriciteitsgroepen eruit klappen tijdens het verwarmen van de Merrychef.

De kosten voor de aanschaf van een Merrychef high speed mini oven hangt af van het type dat je wilt aankopen. Mocht een dergelijke investering (op dit moment) niet haalbaar zijn, dan is er de mogelijkheid tot huurkoop van de Merrychef. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met je accountmanager.

Dit is afhankelijk van het formaat van je zaak, hoeveel gasten je kunt ontvangen en welke producten van de Kleinste Keuken je opneemt. Gijs Schapendonk van Proeflokaal Goesting in Venray is in ieder geval overtuigd: “Nadat ik de Merrychef had aangeschaft, ben ik meer food en meer drank gaan verkopen. Mijn maandomzet steeg binnen no time met € 5000,-. Ik had de investering al in 5 maanden terugverdiend.”

De Merrychef high speed mini-oven combineert drie hittetechnologieën: convectiewarmte, botsingslucht en microgolfenergie. Hierdoor kunnen kooktijden tot wel 15 keer sneller worden bereikt dan bij conventionele ovens.  Het bedieningspanel is eenvoudig in te stellen en nog makkelijker in gebruik, met één druk op de knop start je de gekozen bereidingswijze.

Merrychef ovens die via Sligro door Bouter worden geïnstalleerd zijn daarnaast ook altijd voorgeprogrammerd geleverd op basis van Kleinste Keuken recepturen.

Alle recepturen en bereidingswijzen van Kleinste Keuken zijn specifiek uitgewerkt en getest op de Merrychef. 

De producten die in deze recepturen gebruikt worden zijn ook te bereiden in andere apparaten, houdt dan de bereidingswijze op de verpakking aan.

Ook interessant voor jou?

Geïnteresseerd in de Kleinste Keuken? Dan ben je vast ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen.