• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Kleinste Keuken & Merrychef

Inzetten op food biedt nieuwe omzetkansen. Je draait extra omzet, gasten blijven langer in je zaak en bestellen daardoor ook meer dranken. Maar hoe pak je dit aan als je niet de ruimte en mensen hebt? De oplossing is er: Kleinste Keuken.

Klein van formaat, groots in omzet

✔ Meer dan 70 voorgeprogrammeerde recepten
✔ Geen extra personeel nodig
✔ Tot 15x sneller dan traditionele ovens

×

Gratis receptenboek

Meer dan 70 recepten in één document gebundeld om eenvoudig je omzet te verhogen. Vraag hem gratis aan. Klein(st)e moeite, groots resultaat.

Hoe werkt Kleinste Keuken?

Eenvoudigweg meer omzet

De Kleinste Keuken is een eenvoudig en laagdrempelig foodconcept. Het concept is ontwikkeld door Sligro en Bouter en is gericht op de ondernemer die de meeste omzet draait op dranken maar wel de potentie ziet van food. Denk daarbij bijvoorbeeld aan cafés, bars en sportkantines. Locaties die geen of slechts een kleine keuken hebben en niet de mogelijkheid hebben om deze uit te breiden of eenvoudigweg de kennis niet in huis hebben om gerechten te maken. Zonde, want het aanbieden van food zorgt voor extra omzet én marge.

Slimme apparatuur

Dankzij het gebruik van de Merrychef staat de Kleinste Keuken voor snelheid, constante kwaliteit en gebruiksgemak. De Merrychef is een compacte high speed mini oven die dankzij zijn kleine formaat op iedere locatie en achter elke bar past. Dankzij de combinatie van verschillende hittetechnologieën is de bereidingstijd met deze mini oven tot wel 15 keer sneller dan met traditionele apparatuur: het is een frituur, oven en grill in één. Dankzij de voorgeprogrammeerde programma’s zijn alle recepten een kwestie van één druk op de knop. Ondernemers hoeven dus geen extra personeel aan te nemen om toch die extra omzet te bereiken.

Kwalitatief en divers aanbod

De Kleinste Keuken bestaat uit ruim 70 recepten op het gebied van snacks, pubfood en zoetigheden waarmee je eindeloos kunt variëren. Het enige dat jij hoeft te doen, is recepten selecteren die jou aanspreken waarvan jij denkt dat je gasten deze zouden bestellen. Denk daarbij aan nacho’s pulled chicken, luxe borrelplanken, uienringen, bitterballen of kippenboutjes. Zo stel je eenvoudig een borrelkaart samen die past bij jouw café of sportkantine. En doordat de Merrychef zeer snel en eenvoudig in gebruik is, kan iedereen de gerechten bereiden. 

Makkelijk terugverdiend

De Kleinste Keuken zorgt voor extra omzet en gezonde marges. Dit alles brengt de Kleinste Keuken tegen minimale arbeidsinspanning. De investering voor de apparatuur hebben veel ondernemers al binnen enkele maanden terugverdiend. Weten hoe snel jij je investering terug kan verdienen?

Eenvoudige bereiding met de Merrychef

Klaar in 3 stappen, tot wel 15x sneller dan traditionele ovens

Stap 1

Schuif het gerecht in de Merrychef

Stap 2

Selecteer het juiste icoontje

Stap 3

Serveer uit zoals gewenst

Varianten Merrychef

Kies uit de Merrychef 240V of de Merrychef 400V. Neem contact op met je accountmanager voor de mogelijkheden.

Wat serveer jij?

Kies uit meer dan 70 verschillende recepten en ga aan de slag!

Meer weten?

Ga vrijblijvend in gesprek met je accountmanager om te berekenen hoeveel omzet potentie de Kleinste Keuken voor jouw zaak heeft. Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor een afspraak.

Veelgestelde vragen

Om gebruik te maken van de Merrychef is het niet nodig om bouwkundige aanpassingen te doen. De Merrychef heeft een afmeting van 636x356mm en is 620mm hoog. De Merrychef werkt op 230V en krachtstroom*. Je hoeft dus alleen wat ruimte te maken, de stekker erin te steken en je kunt direct aan de slag.

*Voor installatie van de Merrychef moet de bezetting van de groepen en de leeftijd van de stoppenkast worden nagekeken. Met oude groepen kunnen elektriciteitsgroepen eruit klappen tijdens het verwarmen van de Merrychef.

De kosten voor de aanschaf van een Merrychef high speed mini oven hangt af van het type dat je wilt aankopen. Mocht een dergelijke investering (op dit moment) niet haalbaar zijn, dan is er de mogelijkheid tot huurkoop van de Merrychef. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met je accountmanager.

Dit is afhankelijk van het formaat van je zaak, hoeveel gasten je kunt ontvangen en welke producten van de Kleinste Keuken je opneemt. Gijs Schapendonk van Proeflokaal Goesting in Venray is in ieder geval overtuigd: “Nadat ik de Merrychef had aangeschaft, ben ik meer food en meer drank gaan verkopen. Mijn maandomzet steeg binnen no time met € 5000,-. Ik had de investering al in 5 maanden terugverdiend.”

De Merrychef high speed mini-oven combineert drie hittetechnologieën: convectiewarmte, botsingslucht en microgolfenergie. Hierdoor kunnen kooktijden tot wel 15 keer sneller worden bereikt dan bij conventionele ovens.  Het bedieningspanel is eenvoudig in te stellen en nog makkelijker in gebruik, met één druk op de knop start je de gekozen bereidingswijze.

Merrychef ovens die via Sligro door Bouter worden geïnstalleerd zijn daarnaast ook altijd voorgeprogrammerd geleverd op basis van Kleinste Keuken recepturen.

Alle recepturen en bereidingswijzen van Kleinste Keuken zijn specifiek uitgewerkt en getest op de Merrychef. 

De producten die in deze recepturen gebruikt worden zijn ook te bereiden in andere apparaten, houdt dan de bereidingswijze op de verpakking aan.

Ook interessant voor jou?

Geïnteresseerd in de Kleinste Keuken? Dan ben je vast ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen.