• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Kleinste Keuken

Klein van formaat, groots in omzet!

Minder gasten, meer omzet?

Bij de gefaseerde openstelling van de horeca krijgt elke horeca-ondernemer er mee te maken: je kunt minder gasten ontvangen dan normaal. Des te belangrijker is het om te kijken hoe je de besteding per gast kunt verhogen. De Kleinste keuken helpt hierbij.

Met de Kleinste Keuken, een gebruiksvriendelijk en laagdrempelig foodconcept, serveer jij je gasten in een handomdraai de lekkerste snacks en barfood. Zonder extra personeel en zonder investering in een grote keuken. Dankzij de compacte (en voorgeprogrammeerde) Merrychef wordt het voor jou super eenvoudig om snacks en (bar)food te serveren. Met als resultaat; gasten die langer blijven en meer besteden.

×

Gratis receptenboek

Meer dan 30 recepten in één document gebundeld om eenvoudig je omzet te verhogen. Vraag hem gratis aan. Klein(st)e moeite, groots resultaat.

Meer weten?

Ga vrijblijvend in gesprek met je accountmanager om te berekenen hoeveel omzet potentie de Kleinste Keuken voor jouw zaak heeft. Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor een afspraak.

De voordelen van de Kleinste Keuken

Meer omzet, goede marge

Dankzij de Kleinste Keuken wordt ook food een margemaker.

Eenvoudig en snel

Iedereen kan de chef zijn! De Merrychef is voorgeprogrammeerd op alle recepten en heeft een bliksemsnelle bereidingstijd. Je serveert snacks tot barfood met één druk op de knop.

Geen extra personeel

De Merrychef is compact en past achter iedere bar. Schuif het gerecht in de oven, druk op de knop, schenk een drankje in en serveer gelijk.

Wat serveer jij in jouw café?

Kies uit meer dan 30 verschillende recepten en ga aan de slag!

Eenvoudige bereiding met de Merrychef

Stap 1

Schuif het gerecht in de Merrychef

Stap 2

Selecteer het juiste icoontje

Stap 3

Serveer uit zoals gewenst

Personaliseer jouw eigen Kleinste Keuken

De Kleinste Keuken is helemaal in te richten en op te bouwen naar jouw wens. Van alleen de Merrychef tot een compleet keukentje. Bepaal zelf welke onderdelen jouw keuken moeten bevatten en wat voor uitstraling hij moet hebben.

Nieuwsgierig naar welke apparaten in jouw Kleinste Keuken van toegevoegde waarde zijn?