✔ Tijdwinst: 40% minder arbeidsuren
✔ Minimaal 65% marge per gerecht
✔ Snelle en eenvoudige bereiding
Als restaurant wil je een smakelijk en variërend menu aanbieden, maar moet je ook de kosten meer dan ooit onder controle houden. Hoe pak je dat slim aan? Dat vraagstuk is het uitgangspunt bij de ontwikkeling van Slimme Keuken. Een oplossing voor chefs, maar vooral ook door chefs.
De recepten van Slimme Keuken zijn speciaal ontwikkeld om tijd te besparen en marges te verhogen. Alle recepturen bevatten een overzichtelijke ingrediëntenlijst met bijbehorende artikelnummers, dit maakt het inkoopproces nog simpeler. Met het calculatiedocument bereken je in een handomdraai de benodigde aantallen. Daarnaast vind je per gerecht de bereidingswijze, een advies voor de verkoopprijs, de brutomarge en een dranksuggestie. Slimme Keuken zorgt er op deze manier voor dat je op receptniveau kunt sturen op omzet en marges.
Doordat de gerechten van Slimme Keuken door iedereen te bereiden zijn, heb je minder keukenpersoneel nodig en/of zet je personeel flexibeler in. Hierdoor kun je arbeidsuren tot wel 40% efficiënter inplannen en heb je meer tijd voor eigen creativiteit.
Dankzij Slimme Keuken bespaar je tijd in de keuken en kun je meer gasten bedienen met hetzelfde team (hogere omzet) of minder personeel inzetten (lagere kosten). Ideaal aangezien kwalitatief personeel schaar is.
Bijna alle Slimme Keuken recepten zijn geschikt voor afhalen en bezorgen. Ook dit staat aangegeven per gerecht op de receptenkaart. Ontdek ons uitgebreide disposable assortiment voor bezorging.
Geïnteresseerd in de Slimme Keuken? Dan ben je vast ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen.