• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Zakelijke tankpassen van Vissers Energy

Met de TANXpas van Vissers Energy Group zijn administratieve rompslomp en rondslingerende tankbonnen verleden tijd. Zakelijk tanken doe je makkelijk en voordelig bij meer dan 800 tankstations in Nederland. Exclusief via Sligro profiteer je met de TANXpas van minimaal 15 cent korting per liter benzine en/of diesel.

Waarom tanken met de TANXpas
✔ Overzichtelijke administratie: alles op één weekfactuur
✔ Ruim 1000 aangesloten tankstations in de Benelux
✔ De voordeligste zakelijke tankpas: € 0,50 per maand (excl. BTW)
✔ Altijd minimaal 15 cent korting per liter via Sligro (incl. BTW)

Hoe werkt TANXpas

Meer gemak met een zakelijke tankpas

Dankzij een zakelijke tankkaart beperk je administratieve rompslomp, ongeacht of je zzp’er of mkb’er bent. Rondslingerende tankbonnen zijn verleden tijd. Bij je TANXpas ontvang je namelijk wekelijks een overzichtelijke factuur met alle specificaties van alle transacties. Met de TANXpas is het naast tanken, ook mogelijk om de carwash, eten en drinken af te rekenen.  

Extra besparen via Sligro

Er is een vooraf bepaalde prijs voor benzine en diesel. Tankstations mogen zelf bepalen of en welke korting zij geven. Gemiddeld geven tankstations in Nederland zo’n € 0,10 korting per liter op de adviesprijs. Tank je met je TANXpas, dan krijg je bij aangesloten tankstations áltijd minimaal € 0,15 korting per liter. Geeft een tankstation meer dan die € 0,15 korting? Dan geldt dat voordeel. Zo ben jij altijd verzekerd van de beste prijs wanneer jij zakelijk tankt.
Bovendien is de TANXpas met een tarief van € 0,50 per maand één van de voordeligste tankkaarten van Nederland.  

×

Inclusief de TANXapp

Naast de TANXpas kun je ook gemakkelijk tanken en betalen met de app bij de tankstations van Vissers. Je hoeft dus niet meer binnen in de rij te wachten maar stap direct in je auto en betaal gemakkelijk met de TANXapp. Deze app wordt namelijk gekoppeld aan jouw persoonlijke zakelijke tankpas. Ook kun je gemakkelijk zoeken en navigeren naar een tankstation in de buurt waar je de TANXpas kunt gebruiken. 

Over Vissers Energy Group

Familiebedrijf Vissers Energy Group staat al sinds 1917 voor optimale service en kwaliteit. Dat doet het inmiddels met meer dan 300 medewerkers, via een netwerk van meer dan 1000 tankstations in binnen- en buitenland. Naast de TANXpas heeft Vissers Energy Group een eigen TANXapp. Deze app is te gebruiken als betaalmiddel (voor eigen tankstations) en als locatiefinder. Daarnaast profiteren zzp’ers en mkb’ers van korting op brandstof met de TANXpas. 

Veelgestelde vragen

Profiteer van je TANXpas bij ruim 800 aangesloten tankstations in Nederland. Er is altijd een aangesloten pomp binnen 10 kilometer te vinden. Daarnaast kun je bij ruim 100 tankstations in België, Luxemburg en Oostenrijk terecht. Meer informatie over de locaties vind je hier

Een tankpas / tankkaart biedt zzp’ers en mkb’ers vooral kostenvoordelen. Voor slechts € 0,50 per maand bespaar je op je tankkosten en zakelijk rijden. De brandstofkosten zijn fiscaal aftrekbaar.
Doordat je wekelijks een overzichtelijke factuur ontvangt van alle transacties is het makkelijker om het maximale bedrag terug te vorderen bij de belasting. Zo raak je geen rondslingerende tankbonnen kwijt en heb je altijd 24/7 inzicht in je tankgeschiedenis via je eigen portal.

Het is ook mogelijk om je tankpas te gebruiken voor de carwash of om bijvoorbeeld eten en drinken af te rekenen. Je geeft zelf aan voor welk product je je tankkaart wilt gebruiken.  

Er zijn twee soorten tankpassen: een merken tankpas en een universele tankpas. TANXpas is een merken tankpas, waarmee de klant bij meerdere merken kan tanken maar ook kan kiezen tussen brandstof en/of elektrisch laden. Met een universele tankpas kan de klant bij elk tankstation tanken. Het voordeel van de TANXpas is dat het een van de voordeligste tankpassen is en de TANXpas geeft altijd minimaal 15 cent korting op de pompprijs. Zie hieronder een overzicht van de TANXpas en andere tankpassen.

 

TANXpas

MoveMove

MKB

Travelcard

Total

BP

Esso

Shell

Kosten per maand

€0,50

€6,95

€8,90

€7,75

  €1,-

€0,75

€2,50

€3.50

Dekking

20%

99%

99%

99%

10%

30%

25%

14%

Tanken Buitenland

BeNeLux

Europa

BeNeLux

+€3,50 in Europa

BeNeLux

BeNeLux

BeNeLux

BeNeLux

Opzegtermijn

Per Direct

Maandelijks

Maandelijks

Jaarlijks

Jaarlijks

Maandelijks

Per Direct

Per Direct

Carwash

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Nee

Ja

Ja

Standaard korting

Ja – standaard 15 cent

Nee – pompprijzen

Nee – pomprijzen

Nee – pompprijzen

Ja – geen standaard

Ja – standaard 12 cent

Ja – geen standaard

Ja – geen standaard


Rijd je elektrisch, neem dan contact op met Vissers Energy Group voor de mogelijkheden. Als tankpas voor elektrisch rijden biedt de TANXpas twee abonnementen.

  • Veel laden: € 3,50 euro per maand per pas; daarnaast betaal je verder alleen de laadkosten.
  • Weinig laden: € 1,75 per maand per pas; daarnaast betaal je 0,35 cent opstartkosten per laadbeurt en het laadtarief.  

Ook interessant voor jou?

Geïnteresseerd in de TANXpas van Vissers Energy Group? Dan zijn deze oplossingen wellicht ook iets voor jou.