• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Zakelijke tankpassen van Vissers Energy

Met de TANXpas van Vissers Energy Group zijn administratieve rompslomp en rondslingerende tankbonnen verleden tijd. Met een zakelijke tankpas van TANX tanken jij en je medewerkers makkelijk en voordelig bij meer dan 800 tankstations in Nederland, waaronder alle Esso tankstations. Je ontvangt wekelijks een factuur met alle specificaties van transacties. Vraag een TANXpas aan via Sligro en profiteer van minimaal 15 cent korting per liter benzine en/of diesel.

Voordelen van tanken met de TANXpas

  • Overzichtelijke administratie: alles op één weekfactuur en 24/7 inzicht via een eigen portal
  • Ruim 1000 aangesloten tankstations in de Benelux, waaronder alle Esso tankstations in Nederland
  • Voordelige zakelijke tankpas: slechts € 0,50 per maand (excl. BTW)
  • Altijd minimaal 15 cent korting (incl. BTW) per liter als je een TANXpas aanvraagt via Sligro

Hoe werkt TANXpas?

Voordelen tankpas

Met een zakelijke tankpas van TANX worden tankbeurten gebundeld in één wekelijks te ontvangen, overzichtelijke factuur. Hierop staan specificaties van alle transacties; zo hoeven er geen bonnetjes meer bewaard te worden. Daarnaast profiteert de gebruiker van een TANXpas van korting: als de TANXpas aangevraagd wordt via Sligro, geldt altijd een korting van minimaal 15 cent per liter benzine of diesel. En kiezen jij of je medewerkers voor een snelle hap onderweg? Met de TANXpas reken je -naast de tankbeurt- ook eten en drinken én de carwash bij de pomp af.

Op zoek naar een zakelijke laadpas? Ontdek de TANX Charge Card.

Korting op brandstof

De prijs van diesel en benzine fluctueert, maar wordt altijd vooraf bepaald. Deze prijs wordt de landelijke adviesprijs genoemd. Deze landelijke adviesprijs is afhankelijk van- en gebaseerd op vraag, aanbod en externe omstandigheden. Tankstations mogen zelf bepalen óf en wélke korting zij geven op deze adviesprijs. Deze korting is gemiddeld zo’n 10 cent per liter.
Met de TANXpas geldt bij de aangesloten tankstations altijd een korting van minimaal 15 cent per liter. En geeft een tankstation een hogere korting? Dan geldt dát voordeel. Zo biedt de TANXpas altijd de beste prijs.

×

Nu inclusief de TANXapp

Tanken en betalen met de TANXpas wordt nog eenvoudiger door het gebruik van de TANXapp. Hiermee tanken en betalen jij en je medewerkers bij de tankstations van Vissers. Zo stapt iedere gebruiker van de TANXapp direct na het tanken weer in de auto en betaalt hij gemakkelijk met de TANXapp, welke is gekoppeld aan de persoonlijke zakelijke TANXpas. De app biedt ook de mogelijkheid om te zoeken en navigeren naar een tankstation in de buurt waar de TANXpas gebruikt kan worden.

Over Vissers Energy Group

Familiebedrijf Vissers Energy Group staat sinds 1917 voor optimale service en kwaliteit. Wat begon als een tankstation voor de kruidenierswinkel van oprichter Martin Visser, is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 300 medewerkers. Met een netwerk van meer dan 50 eigen tankstations in Nederland. Naast de TANXpas heeft Vissers Energy Group een eigen TANXapp. Dit om zakelijk tanken met de zakelijke tankpas nóg eenvoudiger en toegankelijker te maken.

Meer weten over de samenwerking tussen Sligro en Vissers Energy Group? Of benieuwd naar de mogelijkheden voor jou?

Veelgestelde vragen

Profiteer met de TANXpas bij ruim 800 aangesloten tankstations in Nederland. Er is altijd een aangesloten pomp in de buurt te vinden. Daarnaast kunnen gebruikers van de pas bij ruim 250 tankstations in België, Luxemburg en Oostenrijk terecht. Meer informatie over de locaties vind je hier

Gebruik als zzp’er of mkb’er met of zonder personeel de tankpas zakelijk en profiteer van kostenvoordelen. Met een tarief van € 0,50 per maand is de TANXpas één van de voordeligste tankkaarten van Nederland. En vraag je de TANXpas aan via Sligro? Dan profiteer je van minimaal 15 cent korting per liter diesel of benzine. Bijkomend voordeel is dat brandstofkosten fiscaal aftrekbaar zijn.

Rondslingerende bonnen zijn verleden tijd met de pas. Doordat wekelijks een factuur verstuurd wordt, is het makkelijker om het maximale bedrag terug te vorderen bij de belasting. En wil je 24/7 inzicht hebben in de tankgeschiedenis van jou of je medewerkers? Dat kan in je eigen portal.

Met de TANXpas hebben jij en je medewerkers ook de mogelijkheid om de carwash af te rekenen of om eten en drinken te betalen aan de pomp.

Er zijn twee soorten tankpassen: een merken tankpas en een universele tankpas. Met een universele tankpas tank je bij elk tankstation. De TANXpas is een merken tankpas. Hiermee tank je bij andere aangesloten tankstations, waaronder alle Esso tankstations. Het voordeel van de TANXpas is dat het één van de voordeligste tankpassen is. Bij de aangesloten tankstations geldt namelijk altijd een korting van minimaal 15 cent per liter.

 

TANXpas

MoveMove

MKB

Travelcard

Total

BP

Esso

Shell

Kosten per maand

€0,50

€6,95

€8,90

€7,75

  €1,-

€0,75

€2,50

€3.50

Dekking

20%

99%

99%

99%

10%

30%

25%

14%

Tanken Buitenland

BeNeLux

Europa

BeNeLux

+€3,50 in Europa

BeNeLux

BeNeLux

BeNeLux

BeNeLux

Opzegtermijn

Per Direct

Maandelijks

Maandelijks

Jaarlijks

Jaarlijks

Maandelijks

Per Direct

Per Direct

Carwash

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Nee

Ja

Ja

Standaard korting

Ja – standaard 15 cent

Nee – pompprijzen

Nee – pomprijzen

Nee – pompprijzen

Ja – geen standaard

Ja – standaard 12 cent

Ja – geen standaard

Ja – geen standaard

 

Rijd je elektrisch, neem dan contact op met Vissers Energy Group voor de mogelijkheden. Elektrisch laden kan bij Vissers met de Tanx Charge Card. Er zijn twee abbonnementsvormen mogelijk:
 

  • Veel laden: € 3,50 euro per maand per pas; daarnaast betaal je verder alleen de laadkosten.
  • Weinig laden: € 1,75 per maand per pas; daarnaast betaal je 0,35 cent opstartkosten per laadbeurt en het laadtarief.
     

Ook interessant voor jou?

Geïnteresseerd in de TANXpas van Vissers Energy Group? Dan zijn deze oplossingen wellicht ook iets voor jou.