• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Bezorgen en afhalen

Van sterrenrestaurant tot snackbar

Plotselinge veranderingen in de markt vragen om flexibiliteit van jou als ondernemer. Wil je omschakelen naar maaltijdbezorging of afhalen? Met de juiste middelen kan iedere eetgelegenheid, van sterrenzaak tot snackbar, zijn gasten blijven verblijden met een maaltijd. Sligro heeft alles onder één dak om direct aan de slag te gaan met maaltijdbezorging. Wij helpen je graag op weg!

Bezorgen als extra inkomstenbron

Overgaan tot bezorgen en afhalen kan aantrekkelijk zijn voor je omzet, maar kan ook consequenties hebben op de financiële tegemoetkoming vanuit de overheid in verband met de coronacrisis. Laat je vooraf goed informeren door je accountant, accountmanager of bel met Koninklijke Horeca Nederland voor advies via 0348-489489.

Stappenplan maaltijdbezorging

Met de bezorgbrochure van Sligro zorg je voor een goed lopend bezorgproces en waarborg je de kwaliteit van je maaltijden. 

Schakel om naar bezorgen

Wil jij direct starten met bezorgen? Of wil jij meer uit bezorging halen? Kies het juiste assortiment en vul je maaltijden aan met bijvoorbeeld een drankje. Maak je keuze uit ons assortiment. Kies hierbij voor onze oplossingen; van bezorgsystemen tot bezorgfrites.

Verpakkingen en systemen

Als je maaltijden gaat bezorgen is het belangrijk dat de kwaliteit gewaarborgd wordt. Sligro biedt diverse oplossingen voor verpakkingen en bezorgsystemen, voor ieder budget. 

Bespaar tijd door onze oplossingen

Tijd is een belangrijke factor in het bezorgingsproces. Bezorgfrites zijn bij uitstek een product waar je mee scoort als je bezorgt. Door gebruik te maken van de juiste bezorgfrites blijft de kwaliteit behouden.