• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Bezorgen en afhalen

Van sterrenrestaurant tot snackbar

Plotselinge veranderingen in de markt vragen om flexibiliteit van jou als ondernemer. Wil je omschakelen naar maaltijdbezorging of afhalen? Met de juiste middelen kan iedere eetgelegenheid, van sterrenzaak tot snackbar, zijn gasten blijven verblijden met een maaltijd. Sligro heeft alles onder één dak om direct aan de slag te gaan met maaltijdbezorging. Wij helpen je graag op weg!

Bezorgen tijdens de coronacrisis

Overgaan tot bezorgen en afhalen kan aantrekkelijk zijn voor je omzet, maar kan ook consequenties hebben op de financiële tegemoetkoming vanuit de overheid in verband met de coronacrisis. Laat je vooraf goed informeren door je accountant, accountmanager of bel met Koninklijke Horeca Nederland voor advies via 0348 - 489 411.

Schakel om naar bezorgen

Wil jij direct starten met bezorgen? Of wil jij meer uit bezorging halen? Kies het juiste assortiment en vul je maaltijden aan met bijvoorbeeld een drankje. Maak je keuze uit ons assortiment.

Stappenplan maaltijdbezorging

Sligro heeft een brochure samengesteld waar in negen stappen wordt uitgelegd hoe je succesvol een bezorgservice opstart. Met deze stappen ga je aan niks voorbij. Zo zorg je voor een goed lopend bezorgproces en waarborg je de kwaliteit van je maaltijden. Ook voor ondernemers die al gestart zijn met maaltijdbezorging is dit stappenplan interessant. Gebruik het stappenplan als checklist om je bezorging te finetunen.

Beste kwaliteit door verpakking en systeem

Als je maaltijden gaat bezorgen is het heel belangrijk dat de kwaliteit gewaarborgd wordt. Je moet er niet aan denken dat gerechten koud of juist gesmolten op de plaats van bestemming aankomen. Eén koude kip of veel te slappe frietjes en ze bestellen niet meer bij jou. Sligro heeft hier dé oplossing voor. Of beter gezegd: diverse oplossingen voor ieder budget. Door de juiste verpakkingen en bezorgsystemen te gebruiken, waarborg je de kwaliteit van jouw product. Sligro heeft voor elk budget een passend systeem.

Bespaar tijd door onze oplossingen

Tijd is een belangrijke factor in het bezorgingsproces. Een te lange bezorgtijd wordt vaak niet gewaardeerd. Door slim om te gaan met producten, bespaar je tijd en werk je efficiënt. Frites is bij uitstek een product waar een klant snel een mening over heeft. Door gebruik te maken van de juiste bezorgfrites blijft de kwaliteit behouden.