• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Cocktails

Cocktails; we raken er niet over uitgesproken. Ieder seizoen vraagt weer om nieuwe smaken en ingrediënten, passed bij dat moment. Deze zomer creërden we diverse cocktails, passend bij de tijd die jij hebt; van een easy mixer tot de 'ultimate cocktail'. 

Cocktail recepten

Op zoek naar verrassende cocktailrecepten? Of je nu gaat voor een alcoholvrije cocktail of een slanke cocktail: met onderstaande recepten is er voor ieder wat wils.

Zelf gingerbeer maken

Creëer je eigen cocktails met gingerbeer door eerst zelf je 'gingerbug' te maken. Benieuwd hoe?

Speciaal voor jou geselecteerd: lokaal gedistilleerd

Neem de dranken van Rutte. Al generaties lang wordt in de distilleerderij in Dordrecht gin, jenever en likeur gemaakt. 100% natuurlijk en alleen met de allerbeste grondstoffen die de natuur te bieden heeft. 

Culinaire trend

Cocktails, mix it!

Met de tips en recepten van bartender Eva Stathaki mis je niets van deze trends én serveer je de lekkerste cocktails.

Craft soda's; mixers voor cocktails

Al even zien we de opkomst van craft brewed soda's. Deze vaak biologische, suikervrije frisdranken zijn hét alternatief voor de reguliere frisdranken, ook als het gaat om mixers voor cocktails. Til je cocktails naar een hoger niveau door de toevoeging van deze verrassende soda!

Meer over cocktails

Cocktails kun je prima serveren naast een gerecht of borrelhapje. Zolang je maar de smaaktonen in de cocktail met de smaak in het gerecht verbindt. Deze lekkere hapjes en gerechten zijn perfect te serveren bij een cocktail.

×