• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
Van een easy mixer tot ultimate cocktail recept

Cocktails

Cocktails; we raken er niet over uitgesproken. Ieder seizoen vraagt weer om nieuwe smaken en ingrediënten, passed bij dat moment. Deze zomer creërden we diverse cocktails, passend bij de tijd die jij hebt; van een easy mixer tot de 'ultimate cocktail'. 

Zomerse cocktails

Op zoek naar verrassende cocktailrecepten? Of je nu gaat voor een alcoholvrije cocktail of een slanke cocktail: met onderstaande recepten is er voor ieder wat wils.

Purple berry cello

Met deze 'easy mixer' zet je binnen no-time een heerlijke, verfrissende cocktail op tafel. 

Speciaal voor jou geselecteerd

De volgende dranken uit Sligro's assortiment zijn van hoogstaande kwaliteit en uniek in hun soort. Tijd voor verbluffende cocktails!

Culinaire trend

Cocktails, mix it!

Met de tips en recepten van bartender Eva Stathaki mis je niets van deze trends én serveer je de lekkerste cocktails.

Craft soda's; mixers voor cocktails

Al even zien we de opkomst van craft brewed soda's. Deze vaak biologische, suikervrije frisdranken zijn hét alternatief voor de reguliere frisdranken, ook als het gaat om mixers voor cocktails. Til je cocktails naar een hoger niveau door de toevoeging van deze verrassende soda!

Meer over cocktails

Cocktails kun je prima serveren naast een gerecht of borrelhapje. Zolang je maar de smaaktonen in de cocktail met de smaak in het gerecht verbindt. Deze lekkere hapjes en gerechten zijn perfect te serveren bij een cocktail.

×