• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Cocktails

Cocktails; we raken er niet over uitgesproken. Ieder seizoen vraagt weer om nieuwe smaken en ingrediënten, passed bij dat moment. Haal alles uit de kast met deze fleurige cocktails en mocktails. 

Cocktail recepten

Op zoek naar verrassende cocktailrecepten? Of je nu gaat voor een alcoholvrije cocktail of een klassieke espresso martini: met onderstaande recepten is er voor ieder wat wils.

Feestelijke borrelhapjes

Bij cocktails horen natuurlijk feestelijke borrelhapjes. Laat je inspireren met bijpassende hapjes.

Brunchcocktails

Ook tijdens de kerstbrunch kunnen cocktails niet ontbreken. Of je nu gaat voor de klassieke mimosa of uitpakt met alcoholvrij met een english tea mocktail of fruity cherry coffee. 

Meer met cocktails

Craft soda's; mixers voor cocktails

Al even zien we de opkomst van craft brewed soda's. Deze vaak biologische, suikervrije frisdranken zijn hét alternatief voor de reguliere frisdranken, ook als het gaat om mixers voor cocktails. Til je cocktails naar een hoger niveau door de toevoeging van deze verrassende soda!

Meer over cocktails

Cocktails kun je prima serveren naast een gerecht of borrelhapje. Zolang je maar de smaaktonen in de cocktail met de smaak in het gerecht verbindt. Deze lekkere hapjes en gerechten zijn perfect te serveren bij een cocktail.

×

Meer over dranken

Ga aan de slag met de mooiste producten uit het seizoen, pak uit met onder andere bereidingstechnieken voor de mooiste paasstol, of verras met fusion cuisine. Laat je inspireren!

Inspiratie voor het voorjaar

Laat je inspireren door alles wat Sligro te bieden. Van recepturen tot tafelstyling, en van bijzondere producten tot gemaksalternatieven.