Funcooking

Met funcooking kunnen je gasten uitgebreid tafelen. Varieer eindeloos met de pizzarette, sluit je diner af met een caramelfontein of ga voor avondvullend gourmetten, fonduen of racletten. 

GOURMET

Voor velen is gourmetten dé traditie tijdens de feestdagen, maar je kunt hier natuurlijk het hele jaar mee uitpakken! Bij Sligro vind je alle producten voor een gourmet van topkwaliteit.

RACLETTE & FONDUE

Racletten en fonduen zijn, net als gourmetten, geliefde tradities tijdens feestdagen. Heer1ijk samen tafelen net zoals vroeger, maar dan met eigentijdse gerechten. 

CHOCOLADE & CARAMELFONTEIN

Een keer wat anders dan de bekende chocoladefontein: ga voor caramel! Heerlijk met fruit, maar bijvoorbeeld ook met nootjes.

PIZZARETTE

Varieer eindeloos met pizzarette. Bak bovenop de plaat de toppings voor je minipizza. Wat dacht je van een pizza met pulled turkey en paddenstoelen?

OVER DE TOP WAFELS

Een lekker krokante wafel met een klontje roomboter of slagroom is al heerlijk, maar het verleidt pas echt als je helemaal uit de band springt. Prik de wafels op stokjes en garneer helemaal naar eigen fantasie!

Recepten funcooking

Wie zegt dat je met funcooking niet culinair uit kan pakken? Ga eens all out en maak de lekkerste hapjes en gerechten direct aan tafel. 

FUNCOOKING APPARATUUR

Van gourmet- en fonduesets tot pizzarettes: bij Sligro hebben we alles in huis voor funcooking. Met de beste apparatuur kunnen jij en je gasten ultiem genieten van een lange avond tafelen.

Lekker lang tafelen met je gasten? Ga voor funcooking! Pizzarette en gourmet zijn hiervan mooie voorbeelden. Ga je gezellig met je gasten gourmetten, bekijk dan eens onze gourmet gerechten en ons luxe assortiment voor gourmet: van hertenbief tot portobello met kruidenboter of een gerecht met coquilles. Zo blaas je je gasten ook met gourmet omver.

Ook met pizzarette kun je alle kanten op; bij Sligro vind je tal van zoete en hartige gerechten voor de pizzarette. Of sluit je diner af met een verrassende caramelfontein in plaats van een chococoladevariant en laat je gasten fruit en nootjes dippen in de zoete caramel. Zo wordt samen tafelen écht fun.