Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Racletten en fonduen zijn, net als gourmetten, geliefde tradities tijdens feestdagen. Heer1ijk samen tafelen, samen genieten. Zoals vroeger, maar dan met eigentijdse gerechten. Laat zien wat je in je mars hebt en pak uit.
Ga voor een Oosters tintje met shabushabu-fondue. Plaats verschilende kommetjes en schalen met groenten en vlees op tafel, die je gezellig samen aan tafel gaart in een runderbouillon.
Met kaasfondue kun je volop variëren. Ga bijvoorbeeld voor bijzondere smaakaccenten van chorizo of truffel. Wil je meer met kaas? Ga dan voor een kaasplankje en serveer daarbij de lekkerste garnituren.
De lekkerste chocotadelondue maak je zelf. Voeg een crunchy topping toe, of geef een extra smaakaccent met een scheutje likeur. Maar met chocolade maak je natuurlijk nog veel meer heerlijke desserts.
Met funcooking kunnen je gasten uitgebreid tafelen. Varieer eindeloos met de pizzarette, sluit je diner af met een caramelfontein of ga voor avondvullend gourmetten.