• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Raclette en fondue

Racletten en fonduen zijn, net als gourmetten, geliefde tradities met kerst. Heer1ijk samen tafelen, samen genieten. Zoals vroeger, maar dan met eigentijdse gerechten. Want kerst is natuurtijk wel de gelegenheid om uit te pakken. Laat zien wat je in je mars hebt.

Fondue assortiment

Bij Sligro vind je een ruim assortiment aan kwaliteitsapparatuur voor de lekkerste fondue en raclette. Laat je adviseren door een van de non-foodspecialisten in onze vestigingen. 

Kaas fondueset zwart 1 liter
Boska Pro Collection

Kaas fondueset zwart 1 liter

Per stuk
Gourmet-raclette bamboe
Doos
Cheesebaker
Per stuk
Fondueset gietijzer
Doos
Fondue, zwart
Prima Donna

Fondue, zwart

Doos

Japanse fondue

Ga voor een Oosters tintje met shabushabu-fondue. Plaats verschilende kommetjes en schalen met groenten en vlees op tafel, die je gezellig samen aan tafel gaart in een runderbouillon. 

Sfeervolle gourmet

Bij Sligro vind je kwaliteitsproducten om gemakkelijk je gourmet naar een hoger niveau te brengen. Wil je meer? Met een beetje creativiteit kun je met gourmet écht uitpakken. Zie gourmet als een bereidingsmethode. Jij bent de chef.

Meer met kaas

Met kaasfondue kun je volop variëren. Ga bijvoorbeeld voor bijzondere smaakaccenten van chorizo of truffel. Wil je meer met kaas? Ga dan voor een kaasplankje en serveer daarbij de lekkerste garnituren.

Kaas fondue
Pak 800 gram
Kaas Greek white, Vegan
Tray 400 gram

Meer met chocolade

De lekkerste chocotadelondue maak je zelf. Voeg een crunchy topping toe, of geef een extra smaakaccent met een scheutje likeur. Maar met chocolade maak je natuurlijk nog veel meer heerlijke desserts. 

Dark chocolate 811
Callebaut Finest Belgian chocolate

Dark chocolate 811

Pak 1 kilo
White w2
Callebaut Finest Belgian chocolate

White w2

Pak 1 kilo
Milk chocolate 823
Callebaut Finest Belgian chocolate

Milk chocolate 823

Pak 1 kilo