• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een Sligro in de buurt

Klaar voor de horeca herstart

Eindelijk goed nieuws: de horeca mag waarschijnlijk weer opstarten! Samen zullen we stap voor stap weer toe moeten werken naar een ‘nieuw normaal’. Ook in de horeca. Op deze pagina informeren we je over de maatregelen en mogelijkheden van de (her)opening met 1,5 meter afstand.

De maatregelen op een rijtje

Op de website van de Koninklijke Horeca Nederland vind je een up-to-date overzicht van de door de overheid en het RIVM bepaalde maatregelen en voorschriften.

Tips & inspiratie

Praktische informatie en inspiratie voor jou en je medewerkers. Klik op de afbeeldingen

Eric van Bochove van 't Vlasbloemeken Koewacht
Foto ; Pim Ras

Ondernemers aan het woord

(Online) trainingen

Reportage Sligro Goes
Interieur Postkanoor
Stephan van Zuilen
Foto ; Pim Ras

Tips voor een coronaproof zaak

Alles over bezorgen & afhalen

Het juiste assortiment

De heropening gaat gepaard met diverse veiligheids- en hygiënemaatregelen. Onderstaande materialen en producten helpen jou en je team om zo veilig én hygiënisch mogelijk te werken.

Vraag en aanbod voor deze productcategorieën staan momenteel erg onder druk. We doen er alles aan om prijs en beschikbaarheid op een zo normaal mogelijk niveau te krijgen. Op voorhand excuses voor mogelijk beperkte beschikbaarheid. Ons aanbod is continu in ontwikkeling, dus houd deze pagina in de gaten en informeer bij je vestiging en/of accountmanager naar het actuele aanbod. Zo grijp je zeker niet mis.

Hygiënemiddelen*

Mondkapjes, handschoenen, desinfectiemiddelen en nog veel meer om hygiënisch te kunnen werken én verblijven.

 

Hardware & Communicatiemiddelen*

Alles voor de noodzakelijke aanpassingen in jouw zaak: van kuchschotten tot serveerwagens en slimme communicatie-materialen als buttons en vloerstickers.

Disposables*

Diverse disposables om aan je gasten te kunnen serveren met oog voor veiligheid, hygiëne en gemak.

Food*

Wil je met minder personeel dezelfde mooie gerechten serveren? Dan kunnen halffabricaten een oplossing zijn.

Tips voor een coronaproof zaak

Koken met oog voor marge

Nu corona ons speelveld heeft veranderd, ligt er nog meer druk op omzet en kosten dan ooit tevoren. SmartCuisine kan je helpen om de brutomarge van je keuken te verbeteren (naar meer dan 70%!) en om minder (koks)uren in te zetten.

Onderhoud tips voor (stilgevallen) apparatuur

Veel keukenapparatuur staat opeens stil of heeft stil gestaan doordat de horeca ineens op slot moest. Om de risico's van schade te beperken geven wij een aantal tips om onnodige kosten te voorkomen.

Schoonmaak- en desinfectie tips

Nu nog meer dan anders is een gevoel van veiligheid een essentieel onderdeel bij een bezoek aan de horeca. Hierbij zijn goede reiniging, hygiëne en desinfectie belangrijk. Deze hulpmiddelen ondersteunen jou en je team op het gebied van desinfectie.

Meer tips & inspiratie?

Sligro staat voor je klaar in deze moeilijke periode. We zullen alle hulp bieden waar mogelijk. Ook in de vorm van tips en inspiratie via ZiN Inspiratielab.