Alles over de aangescherpte coronamaatregelen & Recall voor CSM Bakery en La Lorraine. Meer informatie

  • Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een Sligro in de buurt
vegan comfortfood

Vegan comfortfood

Fastservice klassiekers in een vegan jasje

Vier voordelen van vegan comfortfood:

#1 Speel in op wat de gast wil
#2 Onderscheid je met vegan
#3 Maak je klassiekers voor iedereen
#4 Je gerechten zijn Instagrammable

Steeds meer gasten willen een gerecht met minder of geen dierlijke producten. Ook met fastservice kun je daarop inspelen. Denk aan een snelle burger, taco, loaded fries of milkshake; klassiekers met een veganistische variant. Stuk voor stuk guilty pleasures, zonder dierlijke producten. Mooie plantaardige toevoegingen voor op je kaart. Wij helpen je op weg.

Trek een nieuwe doelgroep met vegan

Met meer veganistische gerechten op je menu trek je nieuwe gasten die voorheen niet in je zaak kwamen. Je speelt direct in op de veganistische vraag van je gast, terwijl veel andere zaken dit nog niet doen. Zo ben je ook nog eens onderscheidend. En biedt je ook je vaste gasten nieuwe mogelijkheden. Vegan brengt zo verschillende gasten samen. En dat betekent een hogere bezetting en dus een hogere omzet.  

Nieuwe inspiratie voor je signature dish

Het veganistische assortiment van Sligro biedt je talrijke nieuwe mogelijkheden. Van vleesvervangers tot vegan toppings. Laat je creativiteit de vrije loop en maak je eigen signature dish. Giet één van je hardlopers in een vegan jasje of maak een diervrije variant op een klassieker. Bovendien: met al die kleurrijke groenten is je signature dish een lust voor het oog. Waardoor je gasten hem eerder via Instagram delen, en je gerecht meer mensen bereikt. Zo laat je in je vegan gerechten je eigen stijl zien en proeven.

Assortiment

Doos 24 stuks x 55 gram
Pak 200 gram
Kinny's Kitchen
Vegan Brownie
Doos 800 gram
Doos 1,5 kilo
Pak 1 liter
Upton's Naturals
Jackfruit original
Zak 1 kilo