Slim ondernemen

Tot in de puntjes voorbereid zijn op kerst? Dat doe je met Slimme Keuken. Door slimme keuzes te maken voor het kerstmenu, kan jouw personeel zo efficiënt mogelijk te werk gaan. En dat betaalt zich terug. Minder tijd, minder handen en minder foodwaste voor meer gemak en meer marge: met Slimme Keuken ben je pas echt klaar voor de kerst! 

Het verhaal van Robin


Vrijwel elke horecaondernemer heeft tegenwoordig te maken met personeelstekort. Ondanks dat startte Robin Wijnen en zijn compagnons in 2020 met het restaurantconcept Quisine. Hierbij maken zij optimaal gebruik van Slimme Keuken, een slimme manier van koken en dé kracht van Quisine.

Wie: Robin Wijnen
Zaken: Quisine Veldhoven (september 2020), Oosterhout (juli 2021) en Oss (oktober 2021)
Functie: Mede-eigenaar
Site: www.quisine.nl


×

Lagere personeelskosten, hogere marge

"Je hebt minder handjes nodig in de keuken en kunt dankzij Slimme Keuken zelfs mensen zonder koksopleiding intern opleiden. Je personeelskosten zijn dus lager, en je marge hoger.” 

Slimme Keuken inspiratie voor ondernemers

RECEPTENBOEKJE

Zonder in te leveren op kwaliteit, maak je met Slimme Keuken sneller en met minder mankracht de meest creatieve gerechten voor je gasten.

SLIMME KEUKEN TUTORIAL

Ontdek met de tutorial van culinair adviseurs Sietse Blummel en Albert Tielemans wat Slimme Keuken voor jouw zaak kan betekenen. 

HULP NODIG?

Er is nog tijd om goed voorbereid de feestdagen in te gaan. Kun jij wel wat hulp gebruiken? Sligro denkt graag met je mee. 

KERSTGERECHTEN

Met Slimme Keuken producten als basis tover je met wat feestelijke toevoegingen zo een waar kerstgerecht op tafel voor je gasten!

"Slimme Keuken maakt het ook eenvoudiger om voor de kerstdagen menuboxen aan te bieden."

Meer inspiratie voor jouw horecazaak