• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Slimme service

Juist tijdens kerst is een goede, vlotte service essentieel. Maar wanneer je met een personeelstekort zit, zoals veel horecazaken, kan dat een uitdaging zijn. Belangrijk dus om zo efficiënt mogelijk te werk gaan, zodat je met minder handen meer gedaan krijgt. De trainingen in ZiN inspiratielab bieden alle tools om je personeel zo goed mogelijk klaar te stomen voor de drukke feestdagen.

Het verhaal van Panny

Tijdens de feestdagen moet je er voor zorgen dat alles op rolletjes loopt. Als verlengstuk van de keuken en aanspreekpunt voor de gasten is de zwarte brigade dan minstens zo belangrijk. Panny van Leeuwen, restaurantmanager van El Puente in Eindhoven, deelt haar visie en ervaringen en benadrukt de kracht van een goede samenwerking.


Wie: Panny van Leeuwen
Zaak: El Puente, Eindhoven
Functie: Restaurantmanager
Site: www.restaurantelpuente.nl

×

Samenwerken is het sleutelwoord

"Tijdens de feestdagen managen wij de drukte door op alle fronten de rust te bewaren. Dat doen we onder andere door een goede samenwerking. Dat helpt ons te focussen op andere zaken, zodat de gast een 100% positieve ervaring beleeft." 

Inspiratie voor Slimme service

Training service & upselling

Na de training Service & Upselling weet je precies hoe je (tijdens kerst) blije gasten, een hogere omzet en meer werkplezier kunt genereren. 

Training social media

Het inzetten van social media is een krachtige tool. Tijdens de training 'Social Media' leer je de juiste boodschap over te brengen op de juiste doelgroep, op het juiste moment.  

Training cocktails

Tijdens de feestdagen mag alles net wat specialer. Ontdek waar de kansen liggen voor jouw onderneming en verras je gasten met de meest interessante cocktails.

Training wijn & spijs

Welke wijn past bij welk type gerecht? Tijdens deze Training Wijn & Spijs geven we je tips die je helpen om bijzondere en succesvolle wijn & spijs combinaties te creëren voor je gasten.

Speciaal voor jou geselecteerd

Een mooi glas wijn mag tijdens de feestdagen zeker niet ontbreken! De vraag naar exclusievere en bijzondere wijnen neemt toe, vooral tijdens kerst. Ontdek de verrassende wijnen uit onze vertrouwde 'Horeca only' wijnselectie. Een compleet aanbod van wijnen, exclusief verkrijgbaar voor jou als horecaklant.

Horeca wijnselectie

De horeca wijnselectie bestaat uit een brede keuze aan huiswijnen, aangevuld met enkele gerenommeerde wijnhuizen.

"Wij bekijken hoeveel personeelscapaciteit we hebben en passen het aantal reserveringen hierop aan."

Meer inspiratie voor jouw horecazaak