Knorr Professional

Geef meer smaak in minder tijd! 

Knorr Professional is er exclusief voor de foodservice. Wij zetten ons in voor een authentieke, veelzijdige en duurzame manier van koken, waarbij je tijd wint in jouw keuken. De vernieuwing van Knorr naar Knorr professional betekent een nieuw recyclebaar uiterlijk en geen toevoeging van smaakmakers. De producten van Knorr Professional zijn gemaakt volgens de beste recepturen, met de mooiste producten en dat altijd met een constante kwaliteit.  

Geef meer smaak in minder tijd

Wij zetten ons in voor een authentieke, veelzijdige en duurzame manier van koken, waarbij je tijd wint in jouw keuken. 

Bouillons

De authentieke- en krachtige bouillons van Knorr Professional zijn de vertrouwde basis om ingrediënten mee te verrijken en gerechten op smaak te brengen. Bij de herintroductie van Knorr professional is  de krachtige groente en kippenbouillon vrij van MSG  geworden. Dat betekent dat de smaakversterker, ook wel bekend onder het E-nummer 621 niet is toegevoegd. Daarnaast hebben onze verpakkingen van de poederbouillons een nieuw uiterlijk gekregen. De emmers zijn nu gemaakt van gerecycled PP verpakkingsmateriaal en zien er moderner uit. Het is nog specialer omdat dit eindeloos recyclebaar is. Van een smaakvolle kippensoep tot aan een romige risotto, de bouillons zijn snel en gemakkelijk te gebruiken in elk gerecht en zijn allergenenvrij. Het is nog steeds de vertrouwde basis maar nu in een nieuwe verpakking!  

Bekijk hieronder welke gerechten jij kunt maken met de bouillons van Knorr professional:

Soepen

De vernieuwing van Knorr naar Knorr Professional heeft ook plaats gevonden bij het soepassortiment. Door alle smaken onder de loep te nemen en waar nodig te verbeteren, sluiten we beter aan op de smaak en wensen van jouw gast. Door een duidelijkere indeling van het assortiment is het makkelijker om de juiste soep te kiezen. Hierbij kan je rekenen op constante smaak en kwaliteit.  

Lees hier wat er is verbeterd per soep of laat je inspireren door twee Knorr Professional soep recepten:

Liquid Concentrates

Maak kennis met de nieuwe generatie fonds en geconcentreerde bouillons. Het bestaat uit natuurlijke ingrediënten en krachtige smaken. Daarbij is het makkelijk te doseren door de knijpfles en lost het ook direct op in koude en warme bereidingen. Het is breed toepasbaar als basis en smaakmaker met meer smaak in minder tijd! De zes varianten uiteenlopend van groente en kip tot vis en schaaldieren,  zijn daarbij vrij van gluten en lactose. Bovendien is de groentenvariant ook vegan. 

Meer smaak in minder tijd dus! Bekijk hieronder twee receptinspiraties met de toevoeging van Knorr Professional Liquid Concentrates:

Maak het verschil met de slimme basis soepen van Knorr Professional

Vernieuwde soepen waar je gemakkelijk je eiegen culinaire draai aan geeft