• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Filters

Merk

Bewaarconditie

Geloof & levensstijl

Land van oorsprong

Eerlijk & Heerlijk pijler

Keurmerk

Dieetgeschikt

Allergenen

Toon meer

Moederdag assortiment

Verras met leuke Moederdag cadeaus of verzorg een heerlijk Moederdag ontbijt het speciaal geselecteerde assortiment van Sligro. Bekijk het hier. 

6 producten

Waarom kan ik geen prijzen zien?

Je kunt alleen prijzen zien als je ingelogd bent. Geen inlog? Dan kan je het assortiment verkennen en je laten inspireren. Nog geen klant?

6 van 6 producten gezien

Moederdag assortiment
Moederdag wordt in Nederland op de tweede zondag in mei gevierd. Bij Sligro hebben we een uitgebreid assortiment met leuke Moederdag cadeaus en heerlijke ingrediënten voor een geslaagd Moederdag ontbijt of -diner.

Moederdag ontbijt of brunch
Start de dag goed met een heerlijk Moederdag ontbijt. Het Sligro assortiment bevat onder lekkere afbakbroodjes, luxe beleg en andere lekkernijen.

Vind je het leuk om wat langer in de keuken te staan? Laat je inspireren voor een lekkere Moederdagbrunch met onze lentebrunch recepten

Overheerlijke Moederdag cadeaus
Chocolade is natuurlijk het klassieke Moederdag cadeau. Bij Sligro hebben we hoge kwaliteit chocolade in alle vormen en maten om cadeau te geven. Voor een extra zoete verrassing bevat ons assortiment ook enkele Moederdag snoepjes, die leuk te verwerken zijn in een pakket of als klein presentje.

Pak uit met een volledig Moederdag diner
Natuurlijk is het ook mogelijk om in de avond uit te pakken met een Moederdag diner. Onze lente hoofdgerecht recepten sluiten perfect aan bij Moederdag. Kies voor vlees, vis of vega en laat je inspireren door heerlijke recepten met seizoensproducten. Maak je diner extra feestelijk met een lekker drankje of een speciale Moederdag cocktail.

Bestel je Moederdag producten online of kom langs in een van onze Sligro-vestigingen. Met ons uitgebreide assortiment heb je de perfecte ingrediënten voor een geslaagde Moederdag.