• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Lente-hoofdgerechten

Het hoofdgerecht is het pronkstuk van je diner. Bij Sligro vind je inspiratie genoeg! Ga voor een pronkstuk op tafel met gebraden lamsbout of steel de show met geroosterde ribeye van de bbq.

Hoofdgerechten met vlees

Wild en gevogelte, maar ook rund of varken: met een vleeshoofdgerecht kun je echt alle kanten op.  Laat je op deze pagina inspireren door de meest malse recepten met vlees.

Hoofdgerechten met vis

Van een oesters met kaviaar tot een borrelplank met verschillende vissoorten: visliefhebbers halen hun hart op met een van Sligro's verbluffende hoofdgerechten met vis. 

Vegetarische & vegan hoofdgerechten

Blaas je gasten deze lente omver met een vegan hoofdgerecht. Of til de term vegetarisch naar een compleet nieuw niveau met een van deze culinaire vegetarische recepten!

Bijgerechten

Maak het lentediner compleet met deze verrassende bijgerechten. Of je nu gaat voor een frisse salade of groenten van de bbq. 

Gourmet

Lekker lang tafelen? Kies voor gourmet in het voorjaar! Bij Sligro vind je alle producten voor een gourmet van topkwaliteit.

Meer hoofdgerechten voor het voorjaar

Van snelle en mooie hoofdgerechten tot uitdagende en oogstrelende creaties. Onderstaande recepten bieden voor ieder wat wils en zijn heerlijk in de lente.

Meer koken in de lente

Voor de lekkerste inspiratie voor een voorgerecht, hoofdgerecht of dessert ben je bij Sligro aan het juiste adres. Zo maak je van de lente gegarandeerd een culinair succes.