• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Ga voor een feestelijke Vaderdag met het assortiment van Sligro. Van Vaderdagcadeau’s tot aan een heerlijk ontbijt. Bekijk ons Vaderdag assortiment. 

20 producten
20 van 20 producten gezien

Vaderdag assortiment
Op de tweede zondag van juni vieren we in Nederland Vaderdag. Bij Sligro hebben we alles in huis om deze dag culinair te vieren. Van Vaderdagcadeau’s tot aan een een smakelijk versassortiment voor een heerlijk Vaderdag ontbijt.

Vaderdagcadeau’s voor de BBQ fanaat
Het vinden van een geschikt vaderdag geschenk kan een uitdaging zijn. Gelukkig hebben we bij Sligro een aantal cadeau ideeën verzameld. Denk bijvoorbeeld aan luxe BBQ tools voor de zomer, zoals een vleesklem, leren schorten en tools om de BBQ schoon te maken.

Geef een vaderdag ontbijt cadeau
Een ander mooi geschenk is je vader verwennen met een lekker vaderdagontbijt. Met versgebakken broodjes, croissants, kaas, ham en meer, bieden wij alles wat nodig is voor een smakelijke start van de dag. Maak het extra feestelijk met een fles bubbels.

Vaderdag hapjes bij de koffie
Voor wie liever wat zoets wil bij de koffie hebben we heerlijke gebakjes en een luxe assortiment aan snoep en chocolade. Het perfecte alternatief wanneer er geen tijd is om zelf een Vaderdag taart te bakken.

Verras met een bierpakket
Voor het ultieme borrelmoment bieden we een goed assortiment aan Vaderdag bieren. Maak het feest compleet met een heerlijk kaasplankje of een klassieke portie bitterballen. Daarnaast is een bierpakket natuurlijk ook een uitstekend Vaderdag cadeau. Kies daarbij niet voor de bekende biersoorten, maar probeer bijvoorbeeld eens wat nieuwe of lokale merken.

Met het Vaderdag assortiment van Sligro bezorg jij jouw vader een onvergetelijke culinaire ervaring. Kom lang in de vestiging en laat je inspireren over het lekkerste eten en de beste dranken voor Vaderdag.