Natuurvlees, 100% Nederlands

Het mooiste, meest malse vlees komt van dieren die dichtbij en in vrijheid genieten van de lekkerste natuurlijke voeding. Neem het Natuurvlees van onze verspartner Slagerijen Kaldenberg. Prachtig ecologisch en duurzaam vlees van 100% Nederlandse vrouwelijke runderen uit eigen natuur. Met recht onderdeel van ons eerlijk & heerlijk assortiment. Kies BEWUST kies voor Natuurvlees.

UIT DE VRIJE NATUUR

Het vlees heeft niet voor niets zo’n bijzondere malsheid en rijke karakteristieke smaak. Het komt namelijk van vrouwelijke runderen die minimaal 180 dagen per jaar en 24 uur per dag buiten mogen grazen. Heerlijk in de Nederlandse natuur. Vrij in de nationale parken, bossen, polders en uiterwaarden. Daar houden ze natuur open en bieden ze ruimte aan planten die anders in de verdrukking zouden komen. Terwijl ze zelf gevarieerd genieten van het lekkerste wat de natuur te bieden heeft. In alle vrijheid om te bewegen.

Natuurvlees assortiment

100% Nederlands Natuurvlees

Natuurvlees is voor 100% een product van eigen bodem. Dat betekent dat het vlees afkomt van dieren die in ons eigen land zijn geboren, gemest, opgegroeid én geslacht. De runderen worden minimaal 3 en maximaal 9 jaar oud. Zo krijgt het vlees voldoende tijd om te rijpen en de smaak van de natuur in zich op te nemen. De keten van Natuurvlees is een zogeheten gesloten kringloop. Oftewel: er is geen mestoverschot. Onze Nederlandse natuurgebieden zijn zo de leverancier van een prachtig ecologisch en duurzaam stukje vlees.

Een exclusief stukje vlees met een beter leven

Natuurvlees heeft het Beter Leven Keurmerk 2 sterren en vind je exclusief bij Slagerijen Kaldenberg. Het vlees wordt verkocht in natuurlijke verhouding. Dat wil zeggen dat Kaldenberg Slagerijen elk deel van het rund verwerkt, van kop tot staart. Vol respect voor het dier. Laat je inspireren door al het moois wat Natuurvlees te bieden heeft. Een prachtig eerlijk stukje vlees met een prachtig verhaal richting je gast.

×

Recepten met natuurvlees