• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Culinair adviseurs

Wil je je gasten verbazen met meer dan alleen producten van topkwaliteit? Laat dan gerust je culinaire creatitiveit de vrije loop. Bekijk ter inspiratie de gerechten die onze culinair adviseurs voor je maakten. Zij laten je zien hoe je je gasten kunt verwennen met culinaire hoogstandjes.

Voor het beste culinaire advies

Vraag de culinair adviseur in jouw vestiging om advies op maat. Ze helpen je graag met tips en inspiratie voor je diner, borrel of brunch. Zo kun je pas echt uitpakken en ben je verzekerd van het beste persoonlijke advies, afgestemd op jouw wensen. 

×

Culinair adviseurs aan het woord

Sietse Blummel

"Om een onvergetelijke indruk achter te laten, hoef je niet uren in de keuken te staan."

Bram van Driel

"In plaats van op de barbecue, kun je de rosbief ook aanbakken in een koekenpan.

Michael Deijkers

"Gebruik een kernthermometer om de juiste garing te bepalen."

Yuri Veldwiesch

"Varieer met het opspuiten van de meringue door verschillende spuitmontjes te gebruiken."

Richard Schreurs

"Bereid een lamsrack altijd in zijn geheel om de malse sappige structuur te behouden." 

Geert Leeuwis

"Spoel de pasta na het koken af met koud water. Zo blijft de pasta niet aan de pan plakken."

Aljen Reurink

"Leg de beenham pas op het grillrooster van de kamado wanneer de temperatuur stabiel is."

Djuri Laenen

"In dit gerecht kun je de lamsschouder ook vervangen voor lamsbout. Net zo lekker!"

Nico Usem

"Presenteer de landhoen in z'n geheel op een grote schaal met de peterselie aardappeltjes."

Rens Diederiks

"Kies voor extra gemak met de sous-vide asperges van Smeding"

Sjors Gevers

"De sous-vide bereiding van het lamsrack zorgt voor een perfecte garing"

Helen van Kuijk

"Geitenlam is populair in de mediterrane keuken, maar in ons land nog redelijk onbekend"

Gunter Paffendorf

"Kies voor extra gemak met de sous-vide asperges van Smeding"

Peter van Bijsteren

"Een rijkelijk belegd, rustiek broodje mag niet ontbreken tijdens de brunch."

Remco Oude Tijdhof

“Gegrild of geroosterd; hert is veelzijdig en heeft een mooie, subtiele wildsmaak.”

Teun Bakker

"Denk met kerst niet alleen aan vlees en vis, ook met een vegetarisch gerecht kun je uitpakken"

Bas Groot Zevert

"De mini's van onze verspartners zijn van ongekende kwaliteit, je maakt er de lekkerste gerechtjes mee"

Luc van der Leeuwen

"Ook lekker met diamanthaas, runderbiefstuk of rundermuis"

Marcel Guldenaar

"Elk jaar probeer ik mijn moeders kookkunsten te evenaren"

Verdiep Akloe

"Met de hele familie aan een tafel vol gerechten uit eigen keuken"