Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Privacybeleid
en
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Trek de draden van de rabarber en schaaf van 1 stengel 8 mooie, dunne linten. Leg in ijswater, zodat ze opkrullen. Snijd er ook 4 lange ‘roerstaafjes’ van.
Snijd de rest van de rabarber in stukjes en doe samen met de draden, het water, de suiker en de steranijs in een steelpannetje. Breng tegen het kookpunt en laat 15 minuten trekken.
Passeer de siroop en laat helemaal afkoelen.
Vul tumblers met een laagje crushed ice en druk er rabarberkrullen in.
Schenk er een lekkere scheut rabarbersiroop overheen en top met de tequila.
Vul de glazen verder op met het gemberbier en steek er een roerstaafje van rabarber in. Garneer eventueel met steranijs.