• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Zomerbieren

Deze zonnige zomerbieren zijn heerlijk om van te genieten bij de mooiste gerechten, om mee te proosten bij de lekkerste borrelplanken én natuurlijk om deze zomer te vieren. Probeer nieuwe bieren of serveer klassieke fruitige smaken!

Frisse en fruitige smaken

Frisse en fruitige smaken zijn niet weg te denken in zomerse bieren. Laat je gasten genieten van bieren met én zonder alcohol.

Zomerse bier en food combinaties

Bieren zijn er in duizenden soorten en maten, maar wat zijn nu de beste pairings? Wij maakten een selectie van frisse zomerse bieren met bijpassende gerechten. Wil je liever persoonlijk advies? Bezoek onze vestigingen en onze adviseurs denken graag met je mee!

Biertap huren?

Tijdens een borrel of barbecue mag een vers getapt biertje niet ontbreken. Ontdek de mogelijkheden voor het huren van een biertap of het bestellen van gekoelde fusten. Sligro biedt verschillende mogelijkheden aan passend op jouw specifieke wensen.

Horecaterras

Wat kan de zomerse warmte beter temperen dan een glas gevuld met vloeibaar goud? Dit jaar introduceren wij onze Zomerhelden: Een selectie van verfrissende bieren, zorgvuldig geselecteerd om elke zonnestraal nog beter te maken. Zet de zomer op de kaart!

Ook interessant voor jou?