Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Strooi de stoofperensuiker op een bordje. Maak de randjes van 4 champagneglazen vochtig met een beetje citroensap of eiwit en druk omgekeerd in de stoofperensuiker.
Klop het eiwit met de suiker met behulp van een handmixer tot een zeer stevig schuim.
Voeg al kloppende beetje bij beetje de mousserende wijn toe.
Schep er bolletje voor bolletje de sorbet bij terwijl je blijft kloppen.
Schenk direct in de glazen en serveer onmiddellijk.